DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 26. szerda
Egyéb

Legyen neked is vagány mosógéped!

A színeknek az élet minden területén nagy jelentősége van, legyen szó akár a sportról, akár a hétköznapi életről. A szokványostól eltérő színek még egy olyan berendezési tárgyat is fel tudnak dobni, mint amilyen egy mosógép.

A Pepita.hu kínálatában lévő mosógépek többsége ugyan fehér, ám szép számmal találunk azért más színű, például szürke gépeket is. A szürkének persze több árnyalata is létezik, így lehet kapni világos és sötétszürke mosógépet egyaránt. Egyes masinák többszínűek, így részben szürkék, részben fehérek.

 

Milyen szürke színű mosógépek léteznek?

Mivel egy mosógép elsősorban nem dekorációs tárgy, így nyilván kíváncsi vagy rá, hogy milyen tudással rendelkező szürke készülékek léteznek. Nos, a választék igencsak széles, hiszen vásárolhatsz a fenti webshopból igen tekintélyes, nyolc, illetve kilenc kilogrammos kapacitású, hagyományos mosógépet éppúgy, mint mini típust.

A Camry fehér-szürke mini mosógépe kis adag és kényes ruhaneműk mosásához ideális. Külön rendelkezik mosási és centrifugálási programmal. Az eszköz két önálló kamrával rendelkezik, és alacsony a víz-, valamint az energiafogyasztása is. A kezelése könnyű, szennyvízcsöve is van. Az egyetlen kompromisszum egy ilyen berendezés használata esetén az a méretéből adódik. A mini mosógépek többsége, így ez a termék is 3 kilogrammos mosási kapacitással és 1 kilós centrifuga kapacitással bír.

pepita.hu - 2024 június (további 10 cikk) - LinkMarketing - 9



Mit kell tudni a hagyományos, de szürke színű mosógépekről?

A normál méretű szürke mosógépek éppolyan hatékony működésre képesek, mint a jól megszokott fehér változataik. Gyárt szürke, elöltöltős mosógépet a Bosch, a Whirlpool és a Samsung éppúgy, mint az Electrolux.

A felsorolt márkák garanciát jelentenek a tartósságra. A ma kapható mosógépek többsége az “A” energiaosztályba tartozik, ez alól a szürke készülékek sem jelentenek kivételt. Ugyanakkor természetesen akadnak nagyobb energiaigényű berendezések is.

Ha rendszeresen használsz mosógépet, akkor mindenképp érdemes odafigyelned a berendezés ezen paraméterére. Hosszú távon jelentősen megnövekedhet ugyanis az áramszámlád és a vízfogyasztásod, ha nem energiatakarékos gépet választasz.

 

Különleges funkciókkal rendelkező szürke mosógépekből sincs hiány

Attól, hogy egy mosógép szürke, még nem jelenti azt, hogy unalmas kell, hogy legyen. Sőt, a szürke mosógépek között több modell kifejezetten nagy tudással és izgalmas funkciókkal rendelkezik.

Ha olyan készüléket választasz, amely gőzös ciklussal fejezi be a mosást, akkor sokkal kevésbé lesznek gyűröttek a ruháid, amikor kiveszed őket a gépből. Ezzel időt spórolhatsz meg, hiszen kevesebbet is kell majd vasalnod őket.

 

A szimpla gőzprogramos frissítés során pedig bár a ruhák nem lesznek kimosva, mégis felfrissülnek, ami kitűnő választás, ha csak néhány óráig hordtál valamit, ami bevett némi kellemetlen szagot. A szupergyors programmal rendelkező készülékek kevesebb, mint egy óra alatt hatékony eredményeket tudnak elérni a mosás és centrifugálás terén is.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: