DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 18. kedd
Egyéb

A biztonság és a kényelem tökéletes kombinációja: Hogyan öltözzünk megfelelően sportmotorozáshoz?

Nem tud dönteni, milyen motoros ruházatot válasszon? Túl magasnak tűnnek az árak, és ezért éjszakákon át ébren van? Minél hamarabb megérti, hogy az ár a termékek minőségének közvetlen következménye, annál kevésbé lesz sokkolva a következő vásárláskor.

Íme néhány javaslat a Gmoto üzletből a motoros alapruházatra vonatkozóan

Motorkerékpár bukósisak

Soha ne ülj motorra motoros bukósisak nélkül, mivel ez védi a fejedet a sérülésektől – ez minden motorosnak kötelező! A versenyző motorosok számára a teljes, egyrészes (integrált) bukósisakokat ajánljuk.

gmoto-2-2



Motorkerékpár csizma

Motoros csizmák fő célja az egész lábfej, a bokaízület és az Achilles-ín védelme. Ezért érdemes olyan csizmát vásárolni, amely a bokáig, vagy még fölébb ér. Néha nehéz elfogadni, hogy a sportcsizma nem alkalmas motorozásra, de érdemes figyelembe venni, hogy a lábad is védelemre szorul az ütődésektől és a sérülésektől

Motoros bőrruha

A versenyző motorosok általában overallt viselnek. Ez sokkal biztonságosabb és kényelmesebb megoldás, mint a hagyományos nadrág és kabát. A leghatékonyabb motorosbőrruha egy darabból áll, vagyis a felső és alsó rész egybe van kombinálva. Egy ilyen ruhadarab magas szintű védelmet, kényelmes viseletet és modern stílust garantál, amely illik az erős és gyors gépekhez.

sportmotorgmoto

Motoros kesztyű

A kezed védelme is nagyon fontos, ezért szerezz be motoros kesztyűt. Győződj meg róla, hogy csukló- és ujjperc-megerősítéssel rendelkeznek, mivel ezek különösen érzékenyek a kopásokra. A dinamikus vezetési stílus a biztonsági tartalékok tudatos szűkítésével jár, és növeli a nem kívánt balesetek valószínűségét. Olyan események ezek, ahol a másodperc tört része alatt minden gramm kevlár és a legkeményebb bőr a kezeden értékelődik fel.

Minden szükséges termék megtalálható a következő weboldalon: gmoto.hu

 

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: