DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
Egyéb

Kiss Norbi is rèszt vesz az egri Borszalonon

Immàron ötszörös Euròpa-bajnokkènt vesz rèszt a megùjult egri Borszalonon Kiss Norbert autóversenyzô, aki nem is tagadja: kedvesèvel, Màrtival együtt nagy rajongòi az egri borvidèk nedûinek, ràadàsul Norbi több egri boràsszal is baràti viszonyt àpol.

407933786_944588330358546_542057589639873749_n



  - Valòban elfogadtam a megtisztelô meghívàst a megùjulò egri Borszalonba, így december 29-èn pènteken,  este hattòl, kedvesemmel, Màrtival mi is ott leszünk a Brodway Monkey-ban, amit ètteremként, koncerthelyszínkènt  màr eddig is nagyon kedveltünk - fogalmazott a hètszeres magyar bajnok, szimulàtor vilàgbajnok, aki nemrègiben Max Verstappennel ünnepelte ùjabb Euròpa bajnoki gyôzelmèt. Norbi elmondta: szinte màr haza jàr Egerbe ès Heves Vàrmegyèbe, hiszen kàpolnai àllatmenhelye, a Macskaàrvahàz, ès èvrôl- èvre egyre több baràt ad gyakori okot arra, hogy ide làtogasson. 

- Azt remèlem, a Borszalon arra is allalmas lesz, hogy szàmos olyan emberrel koccintsak, ès mondjak köszönetet, akik idèn is önzetlenül segítettèk àllat ès termèszetvèdô munkànkat. 

Kiss Norbi Kápolna 

Norbi elàrulta: az Ostoros Csalàdi Pincèszet, a Gàl Tibor Pincészet, a St Andrea, a Bolyki Pincèszet, valamint Gecse Istvàn Debrôi borai a kedvencei, de bízik abban, hogy a Borszalon alkalmat ad ùjabb különleges egri és környékbeli termelők borainak kòstolàsàra is. 

- Ilyenkor, szezonon kívül mèg egy autòversenyzô is borozhat egy kicsit - mondja mosolyogva, bàr hozzàteszi: januàrtòl több komoly nemzetközi szimulàtorversenyen is elindul, amivel szezonon kívül is formàban tartja magàt.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: