DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 6. hétfő
Egyéb

Ajándékötletek babaváró buliba, babalátogatóba

Sokan tanácstalanok azzal kapcsolatban, mivel lepjék meg a várandós kismamát, illetve a születendő gyermeket, ha babaváró buliba hivatalosak. De ugyanilyen nehéz azt is kitalálni, minek örülne az újszülött és családja.

Érdemes azonban szétnézni ilyenkor a bababoltok kínálatában, és kiválasztani a megfelelő ajándékot. A Baby Lion webáruház játékai és egyéb termékei között sok hasznos ötletet találunk, ezekből válogattunk össze párat.

 

Zenélő forgók kiságyra

Az egyik legnépszerűbb játék a zenélő forgó, amely minden kisbaba számára hasznos tárgy. Hiszen a külvilággal való ismerkedés ilyenkor a legnagyobb feladat, erre pedig az izgő-mozgó színes eszközök rendkívül alkalmasak.

A fent említett oldalon többféle kivitel közül is választhatunk. Vannak zenélő forgó állatkák és nyuszik, de tengerész macik, sőt tanuló baglyok is. Mind-mind nagyon édes, biztosan nagy örömet szerezhetünk velük.

https-_babylion.hu_ - 2023 december - Cikk2



Éjszakai fények

Nemcsak a csöppség, de a szülők számára is megnyugtató, ha van némi fény éjszaka is a babaszobában. Azonban ma már ezek a kellékek is kaphatók dizájnos kivitelben, így a például az őzike formájú zenélő plüssjáték vetítővel nagyszerű meglepetés lehet. 12 dallamot is le lehet vele játszani, így könnyebben álomba szenderülhet a gyerkőc. Ráadásul a hangerő szabályozható is!

A plüssállatka hasán fény világít, így a plafonra tükröződő csillagok segítik a nyugodt alvást. A termék elemmel működik, de ezt nem tartalmazza a csomagolás.

 

Szundikendő

Természetesen a baba első játéka, amelyet kézbe vesz, a szundikendő lesz. Nem egy olyanról hallunk, hogy valaki még 4-5 éves korában is ezzel a “nyunyókával” alszik el. Hosszú távú örömet szerezhetünk tehát, ha egy édes kis textilkendőt választunk a csecsemőnek.

Ezeknek a termékeknek a két oldalán más-más minta található, így kezdetben igen érdekes lehet ennek nézegetése a gyerkőc számára. A puhasága miatt pedig előszeretettel fogják használni minden alvásnál a játékot.

 

Rágóka és csörgő

A kisebb ajándékok közé sorolhatók az olyan apróságok, mint a rágóka és a csörgő, így ha babaruhát szándékoztunk venni, ezekkel is kiegészíthetjük a csomagot. Nagyon sokféle modell kapható ezekből a termékekből is, de ha a hűtőrágókát választjuk, akkor a fogzás időszakát is megkönnyíthetjük – mind a baba, mind a mama számára.

 

Egyéb hasznos ötletek

Nagy divat manapság lenyomatkészítő szettet ajándékozni, amellyel a kicsi kezének, lábának méretét, formáját örökíthetjük meg. A kész mű akár gyerekszobai dekoráció is lehet.

De ugyanilyen szép meglepetés lehet egy pillangópárna vagy egy multifunkcionális babatakaró, télen egy bundazsák, esetleg egy rácsvédő, netán babafészek.

Vannak kisebb és nagyobb értékű babaholmik is, érdemes konzultálni a szülőkkel, minek örülnének, mi az, ami még hiányzik a baba kényelméhez. Ha pedig teljesen tanácstalanok vagyunk, akkor mindig jó ötlet egy ajándékutalvány: a Baby Lion webáruházban ez is beszerezhető!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: