DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 6. hétfő
Egyéb

Praktikus szempontok hengerszett vásárlásához

Amikor robogó mellett döntünk, fontos érv a könnyű fenntarthatóság és az alacsonyabb karbantartási költség. Korántsem minden ilyen kétkerekűre igaz ez: nem mindegy, hogy 50 vagy 70 ccm-es, esetleg még annál is nagyobb a hengerűrtartalma.

Egyértelmű, hogy egy nagyobb űrtartalom magasabb kiadással jár, ami az üzemeltetést illeti. Hengerek meghibásodása esetén is ezt tapasztalhatjuk.

 

Űrtartalom és kínálat

Önnek kétütemű, 50 ccm-es hengerűrtartalmú robogója van? Esetleg kétütemű, de 70 ccm-esnél nagyobb? Vagy négyütemű járműre, netán quad-ra esett a választása? Bármelyik is, probléma esetén jó tudni, hogy honnan érdemes alkatrészeket beszerezni! 

2 ütemű robogó hengerszett, 4 ütemű, AM6, Yamaha Minarelli, Piaggio, Honda vagy Suzuki hengerszett - mind megtalálható az alkatreszekrobogohoz.hu webshop kínálatában. Vagyis a legnépszerűbb robogómárkák tartozékaira rá tud keresni az oldalon.

alkatreszekrobogohoz.hu - 2023 november - LinkMarketing - 4



200-nál is több henger és -szett típus sorakozik a “boltban”; sokféle kivitelben és teljesítménnyel. A webáruházban a bal sávban lévő kategóriák alatt találja ezeket, itt a “motorblokk és alkatrészei” között lesznek a különböző hengertípusok. De a választásban segítenek a részletes paraméterek is. Ezek a műszaki adatok a képekre kattintva, a fotók alatt töltődnek be. Nem mindegy például az összmagasság és a törzsmagasság vagy a csapszeg átmérője és a hengertőcsavarok közötti távolság sem. Az sem mellőzhető szempont, hogy milyen a robogó általános állapota, illetve a karburátor és a kipufogó típusa.

 

Amikor fontos a hatékonyság

Ha esetleg elakadna a keresés során, a fent említett weboldal főoldalán azonnal betöltődik egy kontakt telefonszám, ahol segítséget kérhet. Mellette lesz a kereső is, illetve itt tud belépni a profiljába vagy felhasználói fiókot létrehozni. Ha többször is visszatér a webshopba, érdemes ez utóbbit megcsinálni. Amikor belép majd a saját felületére, láthatja, hol tart az adott rendelés. Hírlevélre is itt lehet feliratkozni - ezen a csatornán keresztül a legfrissebb akciókról és kínálatról informálódhat. Az utoljára keresett alkatrészeket és a kedvenceket is rögzíti a site, ami a gyors és egyszerű visszakeresést támogatja. 

 

Robogjon tovább!

Természetesen a hengereken túl is van élet és kínálat az alkatreszekrobogohoz.hu webáruházban; elsősorban 49ccm és 250ccm-es hengerűrtartalom között. Ha Dirt bike, Pit bike vagy 4 ütemű cross motorok, illetve gyerekmotorok tartozékai érdeklik, akkor is színes a termékpaletta. Sőt Quad/ATV, benzines kerékpárok, elektromos robogók, kerékpárok és rollerek esetében is megtalálhatja, amit keres. Nézzen körül, válasszon, tegye a kosárba a terméket, és már úton is van a megrendelés! Hamarosan újra gyorsan roboghat tovább!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: