DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. október 5. szombat
Egyéb

Megbízhatóság és optimalizáció: egy hűtésautomatikai rendszer legnagyobb előnyei

Ha egy gyár vagy bármilyen más, számos műszaki rendszerrel rendelkező telephely tulajdonosa olvassa ezeket a sorokat, akkor Ön is tudja, mennyire fontos a rendszerhibák kiküszöbölése.

Ugyanis egy aprónak tűnő probléma is terebélyesedhet több százezres, milliós kárrá, ha későn vesszük észre.

 

Erre nyújt megoldást egy modern hűtéstechnikai vezérlés

A légelszívás, a hőfokok optimalizálása vagy az egyenletes páratartalom szabályozása számos iparágban kiemelkedő fontosságú. Egy cukrászda édességeinek, egy hűtőház tartalmának, vagy éppen egy szálloda konyhájának állandóan szüksége van a hűtésre. A Zimankó Kft hűtésautomatizációval segíthet, hogy minden váratlan helyzetre gyorsan reagálhassunk. A meglévő mechanizmusokkal (szellőzőrendszer, fűtés, stb.) is összehangolható, a távolsági vezérlésnek számos, nem elhanyagolható előnye van.

 

Ezért válhat hasznára a hűtéstechnikai vezérlés

A jelenlegi energiahelyzetben, és a globális felmelegedés kellős közepén az energiafelhasználás hatékonyságára nagyobb hangsúly került, mint valaha. Egy távvezérlésű hűtésautomatikával egyszerre válhat gazdaságosabbá és környezettudatosabbá a működésünk. 

zimanko.hu - 2023 október - LinkMarketing - 3



Emellett az időjárás viszontagságaitól sem kell többé tartanunk: a kinti hőingadozás nem lesz többé hatással a benti klímára. Egy ilyen rendszerrel 1 fokban maximalizálhatjuk a létesítményen belüli hőingadozást. A telephelyen belüli hőérzetet pedig az egyenletes páratartalom biztosításával kiegyenlítettebbé tehetjük.

És akkor még nem is beszéltünk az automatizált rendszer másik, nagy előnyéről: a korlátlan távolsági ellenőrzésről. Az internetes szoftverek segítségével akár emberi beavatkozás nélkül is képes szabályozni a telephely klímáját. Minderre a hibalehetőségekre előre beprogramozott, elvárt reakciók, valamint az előre kalkulált és lemodellezett változások révén képes. 

Ám ha úgy alakul, nemcsak az azonnali beavatkozás lehet a reakciója: figyelmeztetést is tud küldeni. Így semmi sem ér minket majd váratlanul. Viszont nem kell majd minden apróságért az éjszaka közepén berohanni a telephelyre.

 

Ha tehát az Ön vállalkozása…

…állatokkal, zöldségekkel foglalkozik, vagy bármilyen módon kiemelten fontos szerephez jut a hűtés a vállalkozásában, érdemes egy ilyen rendszerbe beruháznia. A Zimankó Kft kereskedelmi és ipari hűtéstechnika terén egyaránt tapasztalt, megbízható csapata széles körű kivitelezési és karbantartási munkálatokat vállal. 

Szakterületük többek között a klímák, hűtőgépek, a hűtőkamrák és extra mélyhűtők kivitelezése, valamint egyéb, légtechnikai megoldások kialakítása. Minden munkájukat az egyedi megrendelői igények teljes körű figyelembevétele, és azok precíz megvalósítása végzik.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: