DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 2. vasárnap
Egyéb

Praktikus alátét babahordozó autósülésbe

Az extra védelmet nyújtó, körülbelül 1 cm vastagságú alátét még komfortosabbá teszi az autós utazásokat a baba számára. Ráadásul az alkalmazásával a hordozó is tisztán tartható, ugyanis az alátét kivehető és mosható. 4-12 hónapos korosztály számára javasolt.

Melyek a babahordozó alátét előnyei?

A Berry Baby kínálatában babahordozó alátétek is elérhetőek, melyeknek nagy hasznát vehetjük az autós utazások során. Az univerzális kiegészítők bármilyen típusú hordozóba ideálisak. Használatuk nem zavarja a biztonsági öv alkalmazását, és számos előnyt kínálnak. A fejrésznél extra tömítéssel rendelkeznek, ezáltal stabil tartást garantálnak. Az 1 cm-es szivacslap révén kellően szigetelnek is, tehát megóvják a kicsit az alulról és oldalról áramló hideg levegővel szemben. Egyszerűen tisztíthatók, mivel kivehető, mosható termékek, ezáltal a hordozó belseje is kap egy plusz védelmet.

Elérhetőek minky és pamutból készült huzattal ellátott termékek egyaránt, különböző színekben és mintás változatokban. Mindkettő nagyon kellemes, puha tapintású textil, előbbi jellegzetes domború, gömböcskés felszínével mutatós, stílusos alapanyag. A pamut viszont széles mintaválasztékkal érhető el, például erdei állatos vagy sötétkék szafaris. Ha pedig az egyszínű változatot preferáljuk, bőven válogathatunk a harsányabb és a pasztell árnyalatok között is.

httpswww.berrybaby.hu - 2023 szeptember - Cikk3



Alkalmazása a nagyobb babák számára javasolt, 4-12 hónapos korban. Rendkívül hasznos kellék a babahordozós-autósüléses utazások idején, egyrészt plusz kényelmi réteg a kicsinek, másrészt részben szigetel is, ugyanakkor a fejét is kellően megtámasztja. Nem utolsósorban az ülés tisztán tartása is egyszerűsödik.

 

Hogyan válasszunk?

Elsőként az alapanyagot tartsuk szem előtt, ugyanis a kisbaba kényelme az elsődleges. Lényeges tehát, hogy a huzat pamutból vagy minky alapanyagból készüljön, melyek kellően puhák, kényelmesen használhatók, egyszerűen tisztíthatók. Szintén elengedhetetlen, hogy ne fülledjen be, vagyis optimálisan szellőzzön. 

Ezt követően vegyük figyelembe a mintát és a színvilágot. Ezen a téren széles a választék, így akár többfélét is beszerezhetünk, hiszen eleve tanácsosabb néhány tartalék kiegészítő is, azokra az időszakokra, amikor a másik épp mosásban van. Kedvezzünk a kicsinek, igyekezzünk olyan árnyalatú, mintás terméket választani, amely a kedvenc figuráját, a neki tetsző szimbólumokat tartalmazza. Érdemes egy egyszínűt is beszerezni a bohókás, vidám motívumos mellé.

 

Tegyük vidámabbá a közös utazást!

A kicsiknek rengeteget számít, ha velük lehet egy-egy kedvenc takaró vagy plüssfigura. Hasonlóképpen egy puha kiegészítő is a barátjuk lehet, ha azon megjelennek a neki tetsző motívumok, színek. A számára komfortos ülésben sokkal vidámabban telhet az utazás. 

Apró dolgokkal sokat tehetünk azért, hogy kellemetlen kiruccanás helyett egy örömteli tevékenységként élje meg a babánk a közös utazásokat.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: