DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. július 4. csütörtök
Egyéb

A merevedési zavarok modern kezelési módja: a fókuszált lökéshullám terápia

Sokszor a háttérben keringési zavar áll, amelynek kiváltásában szerepe lehet magas vérnyomásnak, szívbetegségnek, diabétesznek, dohányzásnak, alkoholfogyasztásnak. Természetesen a stressz is hozzájárulhat a panaszok kialakulásához.

Létezik azonban egy korszerű kezelési opció, méghozzá a svájci precíziós technológián alapuló fókuszált lökéshullám terápia, amely hatékonyan alkalmazható az ér eredetű merevedési zavarok fennállásakor.

 

Mikor ajánlott a lökéshullám kezelés?

Amennyiben a merevedési zavar oka a hímvessző keringési problémája, a Déli Klinika Urológiai Központ precíziós kezelése javasolt, továbbá akkor is, ha a cél a szexuális élet javítása, a potenciagyógyszer használatának csökkentése/elhagyása, illetve ha korábban Peyronie betegséget diagnosztizáltak.

urologiaikozpont.com - 2023 augusztus - LinkMarketing - 4



A hagyományos kezelési módokkal szemben a fókuszált lökéshullám terápiának számos előnye is ismert. Az egyik legerősebb érv mellette, hogy nem igényel sebészeti beavatkozást, nem invazív, tehát nem kell vérzéssel számolni. Fájdalommentes, vagyis sem érzéstelenítés, sem altatás nem szükséges. Ami pedig a legfőbb előnye, hogy nem a tünetek, hanem a kiváltó ok kezelhető általa. A mellékhatásmentes, korszerű megoldás rövid kezelési időt igényel és idősebb korban is alkalmazható. 

 

Hogyan fejti ki hatását?

A fókuszált lökéshullámok jótékony hatásait nemzetközi vizsgálatok és tudományos eredmények is alátámasztják. A hatásmechanizmusa hátterében az áll, hogy a véráramlás serkentésével a szervezet gyógyító mechanizmusait aktiválják, ennek következtében segíthető a hosszan tartó erekció megteremtése. 

A korszerű technológia lehetővé teszi a személyre szabott alkalmazást, vagyis eszerint beállítható a hatékony energiatartomány. Ez pedig a páciens egyéni igényéhez, illetve betegségéhez igazított. 

Továbbá lehetőség nyílik az individualizált kezelési mélység meghatározására is, sőt a mélyebb területek célzott kezelése is kivitelezhető. 

Az orvosi szaklapok által közzétett vizsgálatok adatai is azt mutatják, hogy a korszerű terápiát optimálisan alkalmazva a kezelt betegek 70-80%-ánál javulás tapasztalható, annak ellenére is, hogy a gyógyszeres megoldás nem volt hatékony. 

 

Milyen eredményekkel számolhatunk?

A hosszabb időn keresztüli kezelés még kedvezőbb, ráadásul ugyanúgy nem észleltek mellékhatásokat, mint a rövidebb ideig történő terápia során. Természetesen az eredmény nem egyedül a kezelés intervallumától, az alkalmanként leadott fókuszált lökéshullámok számától függ, hanem befolyásoló tényező a merevedési zavar súlyossági foka, a páciens életvitele, alap- és társbetegségei. Emiatt elengedhetetlen, hogy képzett szakemberekre hagyatkozzunk, például a Déli Klinika Urológiai Központjának elismert urológus specialistáira.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: