DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. október 5. szombat
Egyéb

Ha a csomagok nem férnek el az autóban…

Talán mindannyian megtapasztaltuk már azt a kellemetlen élményt, hogy amikor épp a várva várt autós kirándulásra készültünk, elkezdett körvonalazódni bennünk a gondolat, hogy a holmijaink bizony csak szűkösen fognak elférni a kocsiban. Ha egyáltalán elférnek.

Ilyenkor persze jön a kétségbeesés, rosszabb esetben a pánik, hogy ezt most hogy fogjuk megoldani, hiszen a csomagokból egyre csak több és több lesz még úgy is, hogy próbáljuk okosan intézni a bepakolást.

Szerencsére van megoldás, ugyanis a MindenAmiThule autós kiegészítők bérbeadásával is foglalkozik, ennek köszönhetően pedig könnyen hozzájuthatunk a csomagok szállításához szükséges termékekhez - például csomagtartóhoz, tetőboxhoz, kerékpártartóhoz.

De nézzük, hogy milyen problémákba ütközhetünk, ha ezek nélkül próbáljuk megoldani az utazást, és egyre biztosabbak leszünk abban, hogy a holmijaink nem férnek el az autóban!

Valamit otthon kell hagynunk

Ha sok holmit szeretnénk magunkkal vinni, akkor nagyon fontos, hogy helytakarékosan pakoljuk be őket. Sajnos azonban még így is előfordulhat, hogy nem minden táska vagy bőrönd fér el az autó utasterében. Ez esetben pedig nincs más megoldás: kompromisszumot kell kötnünk!

mindenamithule.hu - 2023 augusztus - LinkMarketing - 1



Ez azt jelenti, hogy újra kell gondolnunk, mik a legszükségesebb dolgok, amik nélkül nem tudjuk elképzelni a kirándulást, azokat a homikat pedig, amik kevésbé fontosak itthon kell hagynunk. Ez ugyanis a legkézenfekvőbb megoldás arra, hogy helyet spóroljunk.

Kényelmetlen lesz az utastér

Előfordulhat, hogy nem vagyunk hajlandóak kompromisszumot kötni, és valamilyen úton-módon - talán mi magunk sem tudjuk hogyan - mindent sikerül bezsúfolnunk a kocsiba. Ennek először minden bizonnyal örülünk, hiszen nem kell semmit kitennünk a pakkokból, de amikor épp elindulnánk, akkor belátjuk, hogy bizony megvan az ára.

Mégpedig az, hogy az utastér szűkössé válik a sok csomag miatt, kevés vagy semennyi mozgásteret nem ad ahhoz, hogy könnyen hozzáférhető helyre tegyük azokat a dolgokat, amikre út közben is szükségünk lehet. Ha pedig valamit meg akarunk találni, akkor az bizony olyan, mintha tűt keresnénk a szénakazalban, és ember legyen a talpán, aki ezt a feladatot sikeresen megoldja. 

Nem tudjuk magunkkal vinni a kerékpárokat

Nagyszerű ötlet, ha azt tervezzük, hogy az utazás alatt a biciklijeinket is fogjuk használni, hogy új tájakat fedezzünk el, friss levegőn legyünk és kellemesen töltsük az időt a szeretteinkkel. Ha azonban a kerékpárok szállítására nincs megfelelő eszközünk, a csomagtartóban pedig már végképp nincs hely arra, hogy - akár szétszerelt állapotban - magunkkal vigyük őket, akkor bizony le kell mondanunk erről a remek programról.

Egy autós kirándulás mindig szuper programnak ígérkezik, amit kár lenne elrontani azzal, hogy a csomagok szállítása miatt idegeskedünk. Ha túl sok a holmink, akkor vagy otthon kell hagyunk valamit, vagy pedig megpróbálhatjuk bezsúfolni őket az utastérbe.

Ha egyik alternatívával sem akarunk kiegyezni, akkor béreljünk autós kiegészítőket a MindenAmiThule weboldalán!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: