DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 28. vasárnap
Egyéb

Hogyan motiválhatod a macskádat?

A cicusok igazi életművészek, a legtöbbjük nagyon jól tudja, hogyan csavarja a tappancsai köré a gazdiját.

Persze nem csupán a doromboló kis kedvencek furfangosak, hanem nekünk, gazdiknak is rengeteg olyan eszköz áll a rendelkezésünkre, amikkel kellő mértékben képesek vagyunk motiválni őket. Ebben nagy segítséget jelentenek a speciálisan a macskák számára kifejlesztett jutalomfalatok.

 

Csábító, finom és egészséges is

Nézz szét a Falatozoo.hu állateledel webáruház Gimborn Gimcat jutalomfalatainak kínálatában, ha ínycsiklandozó és változatos extra ropogtatnivalókat keresel a cicusod számára. Eltérő életkor szakaszok szerint is kereshetsz itt és találsz is megfelelő és egészséges ropogtatnivalókat, amelyekkel aztán ráveheted kis kedvencedet sok-sok feladat elvégzésére.

https-__www.falatozoo.hu_ - 2023 június - Cikk5



A töltött jutalomfalatokkal nagy sikert arathatsz nála, hiszen nemcsak kellemes ízűek ezek a kis roppantanivalók, hanem még nagyon egészséges összetevőket is tartalmaznak. Nemcsak a kedvében jársz hát a barátodnak, hanem még a természetes ellenálló képességét is erősítheted a falatkákban található hasznos vitaminokkal. A többféle ízesítésű és összetételű termékekkel a gazdik szinte soha nem hibázhatnak. A nagy termékválasztékból valamelyik biztosan a kis kedvenc favoritja lesz majd.

 

Remekül motiválhatók jutalomfalatokkal

Nagy vita van a kutyások és a macskások között arról, hogy melyikük az intelligensebb. Persze ennek így nem sok értelme van, mert – mint azt oly sokan elmondták már - a körte és az alma sem igazán összevethető. A macskák nagyon önálló és olykor önfejű lények, de az vitathatatlan, hogy leleményesek és rengeteg helyzetben kiválóan fel tudják találni magukat.

Egyre többen foglalkoznak napjainkban a macsekok nevelésével és megfigyelésével is. Ugyan soha nem várhatjuk el tőlük, hogy olyan engedelmességi feladatokat végezzenek, mint a kutyák, de azért bizonyos feladatokat és trükköket bizony hajlandóak megcsinálni. Csak kellően motiváni kell tudni őket. A hasuk remek partnerünk ebben, így ha el akarsz valamit érni, akkor elő a jutalomfalatos zacskókat!

 

Csemegék válogatós cicusoknak is

Persze nagyon kell ügyelni arra, hogy a jutalomfalatokat nehogy túladagold. Minden típusnak van napi maximálisan adható adagja, amit soha nem szabad túllépni. Persze a cicusod igazi kis ínyenc lehet, de nehogy ellágyulj a csodálatosan esdeklő tekintettől. A minőségi jutalomfalatokban taurint is találsz. Ezt a macskák szervezete minimális mennyiségben képes csak előállítani, hiánya pedig gyengíti a szívet, és akár még vakságot is okozhat. Az érzékeny vagy allergiás bársonytalpúaknak is találsz ma már speciális falatkákat, így nekik sem kell lemondani a finom ínyenc extra étkekről.

A jutalomfalatok azonban csak kiegészítő táplálékok, de remek segítséget jelentenek a motiváláshoz, és sokkal izgalmasabbá teszik a törpe kis dorombolók mindennapjait. Használjátok egészséggel!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: