DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 3. péntek
Egyéb

Milyen fizikai-, segéd- és betanított munkát találhatunk Kecskeméten?

A fizikai-, segéd- vagy betanított munkák kategóriájába azokat a foglalkozásokat soroljuk, amelyeket különösebb előképzettség nélkül el lehet végezni, hiszen a munkaadó megtanítja azt, hogy mit hogyan kell csinálni, illetve sok esetben nem is a tudás számít, hanem a jó fizikum.

Kecskeméten is van pár lehetőség, ebből mutatunk párat.

 

Fémipari dolgozó

A KecskemetAllas.hu virtuális munkaerőpiac hirdetései között böngészve kiderül, hogy egy kecskeméti telephelyű cég fémipari dolgozókat keres, a munkavégzés helye azonban nem a városban lesz, hanem vidéken. Hetelős munkarendben kell dolgozni, ami azt jelenti, hogy egyik hét szabad, a másik héten viszont végig munka van a hétköznapokon, nem lehet esténként hazamenni, ez teszi lehetővé, hogy az ország bármelyik pontjára kitelepülhessen a cég.

A dolgozó feladata lesz a surrantó csövek, tölcsérek, karimák, korlátok helyszíni hegesztése, valamint takarmányipari berendezések szerelése.

kecskemetallas.hu - 2023 május - LinkMarketing - 4



Másodgépmester

Egy nyomda nyomógépre kisegítő munkatársat keres, aki a Heidelberg Speedmaster nyomdagépeken dolgozó gépmesterek munkáját tudja segíteni. Elvárás a minimum középfokú végzettség (szakiskola vagy szakmunkásképző), illetve a kétműszakos munkarend vállalása.

 

Villanyszerelő segédmunkás

Ipari csarnokok, irodaházak erősáram hálózatának kialakításához keresnek segédmunkásokat Kecskeméten és környékén. 

A cég saját maga készíti el a villamoshálózat nyomvonalát (kábeltálca, kábellétra, C-sínből készült egyedi szerkezetek), az újonnan belépő kolléga feladata az elosztószekrények kötése, kábelhúzás és nyomvonalépítés lesz. Igény esetén a cég biztosítani tud szállást, illetve a munkába járás költségét is megtérítik.

 

Udvaros

Egy higiéniai termékeket forgalmazó cég kecskeméti telephelyére keres olyan kollégát, aki tisztán tudná tartani a telephely udvarát. Ez télen jelenti a hólapátolást, fagymentes időszakban a szemétszedést, felseprést illetve a növények gondozását. A munkavégzés korán, reggel hat órakor kezdődik, de emiatt korábban is fejeződik be, délután kettőkor már lehet is hazaindulni.

 

Autómosó

Magyarországon piacvezető autókozmetikával foglalkozó, környezettudatos technológiát alkalmazó hálózat kecskeméti területre keres B kategóriás jogosítvánnyal rendelkező kollégát autómosó munkakörbe. A jogosítvány megléte azért kötelező, mert a munkavégzés helye nem fix helyen történik, hanem az ügyfélnél.

 

Borász

Kecskemét környéki cég, amely szőlőműveléssel foglalkozik borász kisegítő munkatársakat keres. Feladatuk lesz a főborászok munkájának segítése, a pincei munkák ellátása, a borok kezelése korszerű borászati eszközök segítségével. Előnyt jelent az élelmiszeriparban, főként borászatban szerzett tapasztalat.

Ahogyan ebből a felsorolásból is látszik nagyon változatos munkalehetőségekkel találkozhatunk ebben a kategóriában. Ha azonban az itt felsoroltak nem nyerték el a tetszésünket, az állásgyűjtő portálon tovább böngészve biztosan megtaláljuk a kedvünkre valót!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: