DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 20. péntek
Egyéb

“Elnézést, de nem működik a terminál”

A mindennapi vásárlásaink során sokszor halljuk ezt a mondatot, ami azt jelenti, hogy nem tudunk bankkártyával fizetni az adott üzletben. Hogy ez hogyan lehetséges a 21. században, annak több oka van. A kereskedő cég nem választott megbízható pénzügyi partnert vagy nem megfelelő az internetszolgáltató.

Gördülékeny pénzügyi megoldások

A fent leírt szituáció a kereskedő vállalkozó számára és a vevő számára egyaránt kínos és kellemetlen. A vásárló kénytelen készpénzzel fizetni, holott nem így szeretett volna. Még ha a megvásárolt termékkel elégedett is, marad benne elégedetlenség a fizetési megoldás miatt. Az is lehet, hogy eláll a vásárlástól, mert nem tudja készpénzzel kifizetni a terméket. Legközelebb pedig nem ebbe a boltba megy majd vásárolni, nehogy megismétlődjön a kellemetlen helyzet. 

Ha nem szeretnél ilyen helyzetet teremteni a vevőid számára, hanem azt szeretnéd, hogy elégedett ügyfélélménnyel távozzanak tőled, érdemes igénybe venned a BizPay bankkártya-elfogadási szolgáltatásait.



Milyen szolgáltatásokat vehetsz igénybe a BizPay-nél?

  • Igényelhetsz asztali (LAN-on) terminált opcionális PIN Pad-dal, ami az összes ismert kártyatársaság kártyáját elfogadja, tehát a MAstercard, a Visa, a Diners, a VPay, a GPay, az AliPay, az Apple Pay, az American Express, a Discover, a CUP kártyáit. A Magyarországon használatos, speciális kártyákat, mint az MKB SZÉP Kártyát, az OTP SZÉP Kártyát, a K&H SZÉP Kártyát is kezelni tudja. 

  • A mobil terminál a magas szintű rendelkezésre állás és gyors tranzakciókezelés mellett az asztali terminál minden lehetőségét biztosítja. Földrajzi elhelyezkedéstől függetlenül, bárhol rugalmasan felhasználhatod.

  • Igénybe veheted a Soft POS terminált, amelyhez könnyen telepíthető és felhasználóbarát alkalmazás áll rendelkezésedre. Előnye, hogy azonnali tranzakciókövetést biztosít, és nyitott API-val rendelkezve, integrálható más rendszerekbe. Mindenhol használhatod, ahol van internetkapcsolat.

  • Az E-commerce szolgáltatás webáruházaknak javasolt, hiszen 80 ismert webshophoz rendelkezésre áll az integráció. Az egyedi fejlesztésű webáruházak számára pedig JSON API-n keresztül megoldható az integráció.

A BizPay szolgáltatásai lehetővé teszik a Dinamikus devizaváltást, azaz a vásárlók - ha szeretnék - a bankkártyájuk mögötti számla devizanemében is tudnak fizetni, méghozzá a legelőnyösebb napi árfolyamon végezve az átváltást. Lehetőség van a rendszert a pénztárgéppel és az ismertebb kasszarendszerekkel összekötni. A tranzakciók elszámolása pedig már a következő munkanapon megtörténik. Az elszámolt összeget vállalkozásod bármelyik EU-s bankszámlájára ki tudják utalni. A tranzakciókról készült részletes kimutatást a MyPortal fiókodban bármikor megnézheted.

 

Ha megbízható kártyaelfogadási megoldást szeretnél vállalkozásod számára, vedd fel a kapcsolatot a BizPay szakembereivel, és akár öt munkanapon belül igénybe veheted a szolgáltatást.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: