DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

A Máltai Szeretetszolgálat után Kiss Norbi Macskaárvaházát segíti a The Vine HRVSTD for You

A Máltai Szeretetszolgálat után a Kápolnai Macskaárvaház állatmentő és természetvédő missziójának támogatására ajánlott fel különleges tételeket az ismert kommunikációs szakember és sikeres borász, Varga Zsombor.

A Toyota-Lexus magyarországi PR-menedzsere nem először segíti az állat és természetvédelmet: korábban etyeki borászatának már az első szüretéből is felajánlott Kiss Norbert négyszeres Európa-bajnok autóversenyző alapítványának támogatására néhány tételt, amelynek bevételéből az alapítvány körüli közösségi gyümölcserdőt fejlesztette az alapítvány. 

Varga Zsombor



„Példamutató és megtisztelő Zsombor gesztusa, amely jól tükrözi a minőségi borászok természetvédelmi elkötelezettségét és a társadalmi felelősségvállalás iránti elkötelezettségét” – fogalmazott Bóday Pál, a Macskaárvaház Alapítvány kuratóriumi elnöke, hozzátéve: a The Vine HRVSTD for You most felajánlott tételeinek árverése során befolyt összegből a Macskaárvaház körüli esőkertek fejlesztését finanszírozzák majd. 

Bóday 3

„A pusztító nyári aszály idején sokkoló volt látni a szomjazó állatokat, ezért most olyan ökológiailag hasznos minitavakat és esőkerteket létesítünk, ahol aszály idején is vízhez juthatnak az állatok” – fogalmazott Bóday, hozzátéve: a gazdasági nehézségek időszakában azért is rendkívül fontosak az ilyen és ehhez hasonló gesztusok, mert másokat is arra ösztönözhetnek, hogy saját környezetükben ne hagyják magukra az állatvédő civil szervezeteket.

norbi

A Balian Grande Cuvée nem más, mint a borban elmondott apai szeretet. Az etyeki kézműves ökoborászat, a The Vine HRVSTD for You zászlóshajótétele egy száraz kései szüret zenit-zöldveltelini házasítás, amely a borász első gyermeke megszületésének állít emléket. Az immáron mindössze 200 palackkal elérhető borkülönlegességben a féléves finomseprős érlelésnek köszönhető krémesség a kései szüretből fakadó mazsolás ízjegyekkel párosul, a féléves zempléni tölgyes érlelés pedig a hosszú lecsengésnek enyhén vaníliás karaktert kölcsönöz. A Balian Grande Cuvée a megismételhetetlen alkalmak bora, amelyből két palack a Magyar Máltai Szeretetszolgálat javára tartott jótékonysági árverésen nem kevesebb, mint félmillió forintért talált gazdára.

Varga Zsombor tulajdonos-borász most ebből a tételből ajánlott fel újabb két palackot, ismételten jótékonysági céllal, a kápolnai Macskaárvaház Alapítvány javára tartott jótékonysági árverésre. Varga Zsombor – előző jótékonysági akciójához hasonlóan – most is személyesen látogat Kápolnára és árverezett tételeinek nyertesei személyesen vehetik majd át a borokat.

zsombor

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: