DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Igazi nagyágyú érkezik a május végi AMTS-re

Nem ez az első alkalom, hogy híres tervezők, autóépítők, vagy akár versenycsapatok gépei jelennek meg hazánk legnagyobb éves autómustráján, az Automobil és Tuning Show-n. Az idei felvonás e tekintetben különösen nagyot üt majd, hiszen a kiállításon a - szó szerint értett - világ egyik legszebb és legismertebb épített autója is megtekinthető lesz!

A show felhozatalának ékköve vitathatatlanul egy hazánkban és a környező országokban eddig soha nem látott autócsoda lesz, ami egyenesen Svédországból, a Powered By Johan műhelyéből érkezik hozzánk.

1I1A7496_resize



A legendás építés egy utolsó csavarig egyedi, 1968-as Dodge Chargert takar, ami 5 év alatt belefektetett, több mint 15.000 munkaóra eredményeként született meg. Azóta számos komoly rendezvényen megfordult, köztük a világ legnagyobb épített autós seregszemléjét, az amerikai SEMA Show-t is megjárta, komoly kultuszt építve maga köré: az autóhoz többek között a jelenlegi amerikai elnök, Joe Biden és az egyik legnagyobb kinti autómogul, Jay Leno is személyesen gratulált!

1I1A7576_resize

A Charger RTR az idei Automobil és Tuning Show-n, a Hungexpo "A" pavilonjában kerül kiállításra május 27-29. között. Az első és talán az egyszeri alkalom, hogy hazánkban, több mint 1.000 autócsoda társaságában, élőben is megcsodálhassa a nagyközönség!

1I1A7556_resize

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: