DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 2. csütörtök
Egyéb

Hamilton egy szőke modellel lazul az USA-ban

Lewis Hamilton Beverly Hillsben piheni ki a 2020-as szezon fáradalmait, s a Daily Mail újságírói szúrták ki, hogy mindezt nem is egyedül teszi, hanem egy fiatal szőke modell hölgy társaságában.

Azt követően, hogy decemberben átesett a koronavírus-fertőzésen és tavaly megszerezte hetedik világbajnoki címét, a 2020-as év fáradalmait az Egyesült Államokban próbálja kipihenni a brit.

Mi tagadás, könnyebben megy a relaxáció egy fiatal hölgy társaságában, aminek a stevenage-i nem is volt híján vasárnapról hétfőre virradóra. Beverly Hills-i hoteljából ugyanis előbb Grace Lindley, amerikai modellt látták kisétálni a Daily Mail újságírói.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Grace Lindley (@elizabethgracelindley) által megosztott bejegyzés

 

Néhány perccel később pedig Lewis Hamilton is előbukkant, szokásához híven kirívó öltözékkel és frizurával, így a hétszeres világbajnokot össze sem lehetett volna keverni mással, amikor 9:30 körül kisétált az utcán parkoló Mercedeséhez.

A 90-es évek divatját idéző kék-fehér pulóveréhez egy festékfoltos mackónadrág és egy lila surrranó párosult, de olvasóinkat alighanem jobban érdekli a hölgy, akivel Hamilton együtt töltötte az éjszakát.

Ide kattintva találjátok az eredeti cikket, amely 43 fotót számláló galériával rendelkezik, itt pedig Grace Lindley Instagram-profilját vehetitek szemügyre!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: