DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 28. vasárnap
Egyéb

Pénzt követel az F1-es pilótától egy csalódott rajongó

Jópofa sztorit árult el a Williams F1-es újonca, Nicholas Latifi a vasárnapi virtuális Monacói Nagydíj után.

A hivatalos bemutatkozására még mindig csak készülő kanadai állandó résztvevője a hivatalos virtuális futamoknak, így természetesen ott volt a mezőnyben múlt vasárnap is. A pilóta a 8. helyen végzett, maga mögé utasítva az F2-ben pallérozódó Louis Deletrazt. Ehhez az eredményhez kapcsolódott a történet, amelyet megosztott: a futam után nem sokkal privát üzenetet kapott egy rajongótól, aki elveszített egy fogadást, a bukott összeget pedig Latifin szerette volna behajtani.

Screenshot_20200524_220658_com.instagram.android



„Fogadtam a virtuális monacói futamra és 47 eurót veszítettem miattad. Vissza tudnád küldeni nekem ezt a pénzt? – írta a rajongó, aki nem kímélte Latifit. – Legyőzted Deletrazt, márpedig ez nem volt szerepelt a programomban. Tudasd, hogy visszautalsz-e legalább 45 eurót. Nagyon hálás lennék érte!”

A 24 éves pilótáról köztudott, hogy egyáltalán nem veti meg a humort, ennek szellemében írt választ a rajongónak: „Biztosan nem! Legközelebb ne fogadj ellenem!” – fogalmazott a kanadai, aki Instagramján osztotta meg az üzenetváltásról készült screenshotokat.

Screenshot_20200524_220707_com.instagram.android

Latifi a közelmúltban a #FormulaHUPodcast virtuális stúdiójában is megfordult, ahol hosszasan beszélgetett stábunkkal és számos érdekességet is elárult magáról, családjáról, a versenyzésről és az F1-es kilátásokról. Aki szeretné jobban megismerni a királykategória újoncát, mindenképpen hallgassa meg az adást, podcastünket pedig ajánljuk mindenkinek, hiszen hétről hétre olyan legendákkal beszélgetünk, mint például Günther Steiner, Jacques Villeneuve, Jarno Trulli vagy épp Jean Alesi.

 
Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: