DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 16. kedd
Egyéb

S52: A legkarcsúbb Cat okostelefon, ami a strapabírásból is jeles

A Cat® Phones bejelentette eddigi legvékonyabb strapatelefonját, a Cat S52-t. Az új készülék elődjeihez hasonlóan strapabíró, azonban vékony készülékházának köszönhetően a mindennapok során is praktikusan használható, külön tok vagy kijelzővédő fólia nélkül.

A Cat S52 mindössze 9,69 milliméter vékony, de ez nem jelenti, hogy kevésbé bírná a leejtést vagy ütődést. A készülékház ellenállóságát hosszadalmas folyamat során tesztelték. Ennek részeként 30 alkalommal ejtették le 1,5 méteres magasságból. A Cat S52 okostelefon emellett 1,5 méteres mélységig vízálló, 35 percen át, és bírja az esőt, a párát és az erős hőmérséklet-ingadozást. A készüléket így tok nélkül használhatjuk például a konyhában vizes kézzel, kirándulás közben sárban, esőben, de akkor sem kell aggódnunk érte, ha kicsúszik a kezünkből vagy zsebünkből, és leesik a földre.

S52 front and back



Tartós alumínium kerete és vékony, de tartós hátlapja ellenáll a mindennapok kihívásainak, miközben vékony, klasszikus megjelenítést közvetít. Az előlapot végig karcálló Corning® Gorilla® Glass 6 védi, az oldalt található csatlakozók pedig szintén vízállóak.

A strapabírás és a karcsú kialakítás mellett a kiváló kameráról sem kell lemondanunk. A Sony duál pixel technológiát alkalmazó szenzora f/1.8-as rekesznyílással és 12 MP-es felbontással remek teljesítményt nyúlt még akkor is, ha sötétben vagy rossz fényviszonyok közt készítjük a képet. Előlapi kamerája 8 MP-es.

A Cat S52 Magyarországon 2019. november 12-től lesz elérhető, ajánlott bruttó 179.900 Ft-os áron.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: