DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 20. hétfő
Egyéb

Bárki kipróbálhatja mostantól Nagy Dániel versenyautóját

A TCR Európa-kupában versenyző magyar pilóta pályán használt Hyundai i30 N TCR-ével paramétereiben majdnem teljesen egyező utcai autót, egy Hyundai i30 N Fastbacket használ az idei szezonban.

Bárki kipróbálhatja mostantól Nagy Dániel versenyautóját - pontosabban annak utcai változatát. A TCR Európa-kupában versenyző magyar pilóta pályán használt Hyundai i30 N TCR-ével paramétereiben majdnem teljesen egyező utcai autót, egy Hyundai i30 N Fastbacket használ az idei szezonban, a Hyundai Hatvan támogatásának köszönhetően. Exkluzív lehetőségként pedig bárki beülhet Nagy mellé, sőt, át is veheti az autót néhány kör erejéig.

A 2,0 literes T-Gdi motorral felszerelt autó 275 lóerős teljesítménye megközelíti a pályán használt, 350 lóerős változatét. 353 nm maximum nyomaték és 6,1 másodperces gyorsulás adja meg a versenyélményt, amit mostantól bárki átélhet, aki részt vesz az „Ngedd meg magadnak az élményt!” programban.

IMG_7989Képe Tibor, a Hyundai Hatvan tulajdonosa örömmel csatlakozott a túraautó-világkupát is megjárt, a jelenleg a TCR Európa-kupában versenyző Nagy Dániel támogatóihoz. “Régóta figyelem Dani pályafutását, kiváló versenyzőnek tartom, ezért egy pillanatig sem volt kérdés, hogy amiben csak lehet, támogatjuk őt. Reméljük, hogy a Hyundai i30 N Fastback két verseny között megkönnyíti a közlekedését, és ezzel is hozzájárulhatunk ahhoz, hogy a versenyhétvégéken minél sikeresebb legyen.”

Nagy Dániel az autó átvételekor bejelentette egy új, egyedülálló program indulását is. “A Duna Autóval tavaly megkezdett együttműködést idén a Hyundai Hatvannal folytatjuk, továbbra is maradva a márka képviseleténél. Nagyon boldog vagyok, hogy a Hyundai Hatvannak köszönhetően a Hyundai talán legvagányabb autóját használhatom a hétköznapokban, ami a Hyundai Motorsport Junior Programjának tagjaként különösen fontos nekem. Emellett egy egyedülálló projektbe is kezdünk a Hyundai Hatvannal. Az „Ngedd meg magadnak az élményt!” programban ugyanis mostantól bárki kipróbálhatja az autót úgy, hogy közben vezetéstechnikai tanácsokat adok neki, ha pedig szeretné, akkor én is elviszem néhány körre az Euroringen. A program részletei a www.elmenyvezetes.daninagy.com és a www.hyundai60.hu oldalakon találhatók.”

Nagy Dániel idei szezonja június 8-9-én a legendás belgiumi pályán, Spában folytatódik.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: