DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 2. csütörtök
Egyéb

Gyors autók és szép nők - Elkészült a Liqui Moly 2019-es naptára

A LIQUI MOLY 2019-es naptárja bőséggel tartalmaz lóerőket. A képeken együtt jelennek meg az exkluzív sportautók és a szép hölgyek. „Naptárunknak nagy rajongói közössége van“, mondja Peter Baumann, a német olaj- és adalékspecialista marketingvezetője.

A képeken leginkább aktuális sportautók, mint a Lamborghini Aventador, az Audi R8 V10 plus, a Mercedes AMG GT S és a Dodge Charger láthatók. Egy autó az életkorával tűnik ki a sorból: a DeLorean DMC-12, gyártási év: 1981/82. Korábban Sammy Davis Junior amerikai előadóművészé volt.

Egy teljes hétig tartott a felvételek elkészítése. Mint mindig, most is nagy hangsúlyt kapott a megkomponált esztétika. Peter Baumann: "A naptár minősége ugyanazt a magas színvonalat képviseli, mint a termékeink minősége."

A LIQUI MOLY naptár lassan 20 éve áll rendelkezésre. Ez idő alatt nagy rajongótábora alakult ki. "Célja, hogy egy kis fényt hozzon a stresszes műhelyi hétköznapokba", így Peter Baumann. A naptár nem januárral kezdődik, hanem már decemberrel, így 13 motívum várja a szemlélőt.

Az idei naptár már év elején elfogyott. Ezért a példányszámot 176.000-re növelték. Elsősorban a LIQUI MOLY ügyfelei számára készül. A példányok egy kis része azonban szabadpiaci forgalomba kerül. A naptár novembertől elérhető a www.liqui-moly-teamshop.de/en/home/ címen (értékesítés és postázás kizárólag az Európai Unió területén).

A naptárat jövő héten, a frankfurti Automechanika szakkiállításon mutatják be. Ott a látogatók egy díjtalan példányhoz is hozzájuthatnak a LIQUI MOLY standjánál. Az Automechanika szeptember 11. és 15. között kerül megrendezésre. A LIQUI MOLY a 9.1-es csarnok C06-os standjánál található.

Aki jobban kedveli az akciót és a menetdinamikát, annak a LIQUI MOLY minden évben kiadja motorsportnaptárát is. Ebben megtalálható a teljes kínálat: motorok, túraautók és versenykamionok, az utcán és a versenypályán egyaránt. 

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: