DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 30. kedd
Egyéb

XNDA álnéven énekel Hamilton

Kiderült, ki az rejtélyes előadó, aki Christina Aguilera legújabb albumán énekel: a Formula-1 négyszeres világbajnoka. Hamilton rajongói bíznak benne, hogy a túlfűtött Pipe számhoz klip is készül majd.

Hat év után új albummal jelentkezett a popcsillag Christina Aguilera, melyen a Pipe című szám is megtalálható. Ebben egy XNDA elnevezésű, ismeretlen énekes működött közre előadóként és társszerzőként. Maga Aguilera ismerte el, hogy az elnevezés álnév, amely mögött egy széles körben ismert személy rejlik:

„Megesküdtem, hogy titokban tartom. Pedig meghalok, hogy derüljön ki mindenki számára, kicsoda, mert elképesztően sokoldalú tehetség, és biztosan rengetegen meg fognak lepődni… És igen, remek hangja van” – mondta korábban Aguilera.



Hamilton rajongói azonban hamar beazonosították, hogy a túlfűtött hangulatú dal rejtélyes előadója a Formula-1 négyszeres világbajnoka, a brit bulvárlapok, köztük a Mirror pedig már tényként számoltak be róla, hogy XNDA Lewis Hamiltonnal egyezik meg, akinek az Azerbajdzsáni Nagydíjon egyik vendége épp Christina Aguilera volt. A Mercedes-pilóta rajongói most abban bíznak, hogy a Pipe-hoz videóklip is készül kedvencük főszereplésével.

Közismert, mennyire fontos helyet foglal el a zene Hamilton életében, amelyet hobbiként kezdett, de ma már jóval komolyabban vesz, jelenleg is dolgozik saját albumán. A korábbi Formula-1-es, David Coulthard azt a jóslatot tette, hogy Hamilton 35 évesen, 2020-ban felhagy a versenyzéssel, hogy minden idejével zenei karrierjére koncentráljon.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: