DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 3. péntek
Egyéb

Rosberg pelenkázásban is világbajnok

Miután tavaly sikerült elhódítania az F1-es koronát, idén a család került előtérbe Nico Rosbergnél, aki természetesen ott segít, ahol tud várandós felesége mellett.

Nico Rosberg számára a Forma-1 után sem állt meg az élet: a címvédő sokat utazik, és tele van tervekkel, az utóbbi időben például egyre többször merül fel vele kapcsolatban, hogy szerepet vállal a Mercedes alakulófélben lévő Formula-E csapatában is. Persze ezek a tevékenységek korántsem vesznek el annyi időt tőle, mint az elmúlt évek világbajnoki harcai, amikor a mindennapos stressz mellett azzal is meg kellett küzdenie, hogy alig látja feleségét és kislányát.

 

NR2 yeah! by @paulripke

NICO ROSBERG (@nicorosberg) által megosztott bejegyzés,

Alaia Rosberg hamarosan két éves lesz, és néhány héten belül kistestvért is kap, anyukája, Vivian ugyanis áldott állapotban van. Nico Rosberg ebben az időszakban természetesen szeretne minél több időt szeretteivel tölteni, és bármilyen munkát elvégez, legyen szó a ház körüli teendőkről, vagy kislányáról. „Látják ezeket a karikákat a szemem alatt? A smink sokat segít” - viccelődött Rosberg Stuttgartban, utalva arra, hogy sokat virraszt akkor, amikor otthon van.

„Mindig segítek, hiszen szeretek segíteni” - válaszolta a német az SWR-nek, amikor arról kérdezték, hogy fel szokott-e kelni korán tisztába tenni a picit. „Vivian most ért várandóssága utolsó szakaszába, ezért nagyon elfoglalt vagyok” - mondta Rosberg, de élvezi a helyzetet. „Ez csodálatos, hatalmas dolognak tartom, hogy ilyen családom van.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: