DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Idősebb bajnokpalántával jár Kvjat

Nagyon úgy tűnik, hogy Nelson Piquet legidősebb lánya (aki összesen a második feleségétől született negyedik gyermeke) egy párt alkot a Red Bulltól tavaly tavasszal kiakolbólított Danyiil Kvjattal.

A háromszoros világbajnok Nelson Piquet-nek 1977 és 2000 között, 23 év alatt négy nőtől összesen hét gyermek született, akik közül immár a harmadik kerül be az autóversenyzéssel kapcsolatos hírekbe. Igaz, az egykori F1-es és Formula-E-bajnok Nelsinhóval, illetve a kétszeres brazil F3-as bajnok Pedróval szemben Nelsinho édestestvére, a 28 esztendős Kelly nem versenyeredményei miatt tette ezt…

Hanem azért, mert a pletykák szerint immár több mint fél éve egy párt alkotnak a nála hat évvel fiatalabb Danyiil Kvjattal. Az orosz pilótát és a háromszoros bajnok lányát nyár óta többször is együtt látták, a hölgy két futamot a Toro Rosso vendégeként látogatott meg, mostanra pedig úgy tűnik, hogy már ők sem tagadják a románcot, hiszen az új év beköszönte előtt és után jó pár közös kép felkerült a közösségi médiába.

kelly-kvjat



Egyébként a New Yorkban nemzetközi kapcsolatok diplomát szerző, s újságíróként tevékenykedő Kelly Piquet életéből sem maradt ki teljesen az autósport, hiszen a Formula-E indulását követően ő felelt a sorozat szociálismédia-jelenlétéért, blogot vezetett a széria honlapján, s riporterként is kipróbálta magát, ahogy az például itt is látható:

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: