DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 30. kedd
Egyéb

Segíteni akartak a rendőrök, de…

Két rendőrautó, egy katonai teherautó és egy civil kocsi esett a sár fogságába Röszke közelében. Mint a mesében: aki a többieket akarta kihúzni, az is beragadt az ingoványba.

A pár hete történtekről a balesetekről tudósító 112 Press számolt be. Az oldal munkatársai egy rendőrségi Skoda Yetin próbáltak segíteni: úgy ítélték meg, a beragadt autó mögötti talaj elég szilárd ahhoz, hogy megpróbálkozzanak a járőrkocsi kimentésével. Itt kezdődött a történet, amely során összesen három autó és egy katonai teherautó kötött ki a sárban.



Részlet a 112 Press eseményeket alaposan ecsetelő cikkéből: „Immár három autó várt mentésre. Nem sokkal később lengyel határőrök érkeztek, csörlős autóval és kemény küzdelem árán kiszabadították a Pathfindert. Mi viszont már túl messze voltunk, a lengyelek pedig nem merészkedtek ilyen ingoványos talajra. Volt még egy kósza próbálkozás hosszabbított vontatókötéllel, de az hangos csattanással adta meg magát, amikor szétszakadt. A Yeti kimentése is reménytelennek látszott csörlővel.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: