DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 1. szerda
Egyéb

Tudjátok, mi folyik ebben az autóban? (18+)

Budapesti olvasóink talán már találkoztak a város utcáin ezzel a járművel, mely a napokban fontos szereplője volt a híreknek. Eláruljuk, milyen üzelmek folynak az autó elsötétített hátsó terében.

Nos, a rideg valóság az, hogy ez a gyakran imbolygó mozgást végző jármű egy úgynevezett szexteherautó, a belsejében pedig pornófilmforgatás folyik – a járgány mostanában állítólag az Andrássy úton parkol sűrűn.

A lényege, hogy bár mi nem látunk semmit – és mindjárt kiderül, nem is érdemes közel menni, és bekukkantani az üvegen! –, a hátsó fülke fala belülről tökéletesen átlátszó, a városkép pedig ideális hátteret biztosít egy felnőttfilmhez.



Hogy ne sértsenek személyiségi jogokat, a teherautóra kifüggesztettek egy papírlapot is, amelyen felhívják a járókelők figyelmét, milyen tevékenységet űznek a jármű belsejében, és hogy képmásuk visszaköszönhet az említett 18+-os filmekben. Még figyelmeztetnek is, hogy aki nem szeretne mellékszereplő lenni az alkotásokban, maradjon távol: a csapda itt az, hogy ahhoz, hogy minderről értesüljünk, muszáj közel menni…

Amelyik olvasónkat furdalja a kíváncsiság, és természetesen már nagykorú, ezen a linken azt is megnézheti, milyen filmek készülnek a teherautó belsejében. 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: