DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 9. csütörtök
Egyéb

Jeep különkiadások európai előzetese Párizsban

Az elmúlt 75 év folyamán a Jeep megalkotta a hamisítatlan terepjáró fogalmát, típusai a márka első, 1941-es színre lépése óta rendre mércét állítanak a terepalkalmasság és a függetlenség érzése terén.

Az idei évben 75. születésnapját ünnepli a márka, és ezt a fontos évfordulót még nagyobb jelentőségűvé teszi a márka által az EMEA régióban elért, számottevő értékesítési siker: augusztus sorban a 34. hónap volt, amikor a márka éves szinten növelni tudta forgalmát. Az idei mérföldkő tiszteletére a márka a Párizsi Autószalonon a térségben először mutatja be a 2017-es Jeep Grand Cherokee modellt, a márka zászlóshajóját, a világ legtöbb elismerésben részesült szabadidőjárművének legfrissebb kiadását.

Jeep-Parigi-2016-04



Az idén márciusban, a New York-i Autószalonon már bemutatott 2017-es Jeep Grand Cherokee megjelenésében, prémium alapfelszereltségében és kiviteli módozataiban egyaránt megújult. A minden idők legtöbb elismerésben részesült szabadidőjárművének kínálatát tovább szélesítő, új Trailhawk modellváltozat egy sor különleges terepfunkció bevezetésével fokozza a Grand Cherokee terepalkalmasságát. Ilyen a Quadra drive II 4x4 rendszer hátsó elektronikus részlegesen önzáró differenciálművel, a Quadra lift légrugózás nagyobb kitérési képességet és rugóutat kínáló, egyedi változata, valamint a visszagurulásgátlóval kiegészített Selec-Speed sebességszabályozó rendszer.

Jeep-Parigi-2016-10

A 2017-es Grand Cherokee modellválaszték a korábbinál is exkluzívabb, fokozottan prémium minőségű zászlóshajója, a Summit modell még igényesebb, opciós kézzel megmunkált bőr belsőt, megújult külső megjelenést, valamint kiegészítő prémium biztonsági alapfelszerelést kínál. Párizsban elsőként lép közönség elé a 2017-es modellévi Grand Cherokee SRT sportmodell, amely megújult orrkialakítást, ködfényszórót és hűtőmaszkot kapott.

A Jeep párizsi standján két bevezetés előtt álló exkluzív, limitált kiadás: a Jeep Renegade Desert Hawk és a Jeep Cherokee Night Eagle II is megmutatja magát az európai közönségnek  A Jeep kis és kompakt méretű szabadidőjárművei köré tervezett, exkluzív limitált felszereltségi szintek ajánlatát még magasabb szintre emelő modellek a kézzel fogható bizonyítékai annak, hogy a Jeep teljes modellkínálatának  rendkívül jól állnak a legkülönfélébb, széles körű módosítások.

Jeep-Parigi-2016-01

Az idei Párizsi Autószalonon a Renegade modell hajtáslánc-választékát is szélesíti a Jeep: a dupla szárazkuplungos automata sebességváltó (DDCT) a takarékos 1,6 literes Multijet II dízelmotorral, elsőkerék-hajtással párosítva kerül forgalomba.

A Jeep stand látványosságainak sorát két Mopar tartozékokkal felvértezett modell, a Jeep Wrangler Rubicon és a Jeep Renegade Longitude zárja. Mindkét autó a MoparONE csomagot kapta meg: ez a vadonatúj, különleges off-road csomag kifejezetten a terepjárást támogató Mopar tartozékokat, valamint futómű emelőkészletet kínál. A csomagok olyan homologizált alkatrészekből állnak össze, amelyek hamarosan az EMEA térség összes Jeep értékesítési pontján megvásárolhatók lesznek.

 

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: