DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 4. szombat
Egyéb

Hamilton Hollywoodban akar színészkedni

Lewis Hamiltonról nemrég jelent meg egy videó, amelyben öregnek maszkírozva szerepel, de a Mercedes britje azt mondja, nem éri be ennyivel, és a jövőben valaki mást szeretne eljátszani.

A háromszoros bajnok mindig is kacérkodott a filmvászonra kerülés gondolatával, és kisebb munkái voltak is már, hiszen szinkronhang lehetett a Verdák második részében, nemrég pedig egy pillanatra feltűnt a Zoolander 2-ben is.

A legutóbbi, az Allianzzal közösen forgatott kisfilmjük ismét felélesztette benne a színészkedés iránti lelkesedést, bár reméli, hogy a vicces reklámvideók után komolyabb szerepet is kaphat majd a filmszakma fővárosának számító Los Angelesben.

„Jó móka volt” - mondta a frissen bemutatott videóról, amelyben öregkori önmagát alakítva 2066-ban mesél unokáinak az F1-es éveiről. „Mindig is szerettem volna ilyen álarcot kapni és színészkedni egy kicsit, de önmagam helyett szívesebben alakítanék valaki mást. A jövőben szeretnék valami ilyesmit csinálni.”

„Ez a mostani nagyszerű tapasztalat volt. Megmutattam a mérnökeimnek és ők is jót nevettek rajta. Az emberek most azt kérdezgetik, hogy tényleg az én hangom hallatszik-e a videóban, de nem is tudom, hogy miért. Remélem, hogy pozitívumként fog lecsapódni mindenkiben.”

„És életem egy szakaszában Hollywoodban is meg akarok jelenni” - szögezte le zárásként a brit, akinek már F1-es karrierjét követő éveire is számos terve van már. 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: