DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 3. péntek
Egyéb

Új taggal bővült Hamilton és Bieber csapata

A Kanadai Nagydíjat megelőző héten a háromszoros világbajnok már Amerikában van: díszpáholyban tűnt fel egy futballmeccsen, cimborája, Justin Bieber mellett Neymar társaságában.

A közösségi médiában bőségesen dokumentált eseményre – mindannyian lőtték a szelfiket Instagramra, Snapchatre, és ki tudja, még hova – szombaton került sor a kaliforniai Pasadenában, a Rose Bowl stadion páholyában, ahol Brazília és Ecuador játszott meccset a Copa America futballtornában. A mérkőzés 0-0-ra végződött.



Lewis Hamilton egy héttel monacói győzelme után sem szakadt el Justin Biebertől: a popénekes a dobogós ceremónia előtt és után, valamint a versenyt követő esti partin is együtt ünnepelt az idei első győzelmét szerző versenyzővel. A Mirror bulvárlap értesülései szerint már Los Angelesbe is közös gépen érkeztek. Bieber kanadai nemzetiségű, így nem elképzelhetetlen, hogy a montreali futamra is el fogja kísérni barátját.

A stadionban egy harmadik híresség is csatlakozott a pároshoz, az FC Barcelona futballistája, Neymar, aki klubja és a válogatott közti megegyezés értelmében nem vesz részt a Copa Americán, de honfitársai meccseit szívesen megtekinti. A tribünön a színész Jamie Foxx is feltűnt, de ő csak Neymarral készített közös fotót, Hamiltonnal és Bieberrel valamilyen okból kifolyólag nem.

Justin Bieber a mérkőzésen készült képet „3 királyok” aláírással posztolta.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: