DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 18. szombat
Egyéb

Volt menedzsere sem látogathatja Schumachert

A későbbi hétszeres világbajnokot F1-be juttató, majd nagyon sokáig segítő Willi Weber nem keresheti fel a lassú felépülést folytató Michael Schumachert: a német felesége megtiltotta neki.

 A két évvel ezelőtt súlyos síbalesetet szenvedett Michael Schumacher állapota továbbra is nagyon lassú tempóban javul. A közelmúltban napvilágot látott egy olyan pletyka, mely szerint a hétszeres Formula-1-es világbajnok segítséggel már képes néhány lépést megtenni, és karját is mozgatja. Hivatalos oldalról azonban cáfolták az információ valódiságát.

Wili Weber – aki annak idején Schumachert a Formula-1-be juttatta, és egészen 2009-ig menedzselte – szintén megjegyezte, aggasztónak tartja, hogy a család milyen kevés részletet tudat a nyilvánossággal Schumacher állapotáról. Kijelentése némiképp furcsának tűnhetett már akkor is: hogy lehet, hogy egy a némethez ilyen közel álló személy csak a hírekből tájékozódik egykori pártfogoltja állapotáról?



Azóta Weber egy Facebook-posztban elárulta, a világbajnok felesége, Corinna Schumacher egyszerűen megtiltotta neki, hogy meglátogassa férjét. A bejegyzést a német médiának is tisztázta: „Sajnálatos módon annyira világos, amennyire Facebookon volt. Corinna megakadályozza, hogy bármiféle kapcsolatba kerüljek Michaellel. Tucatszor megpróbáltam engedélyt kérni a látogatásra, egyszer sem jártam sikerrel” – árulta el a Bild lapnak.

„A baleset előtt remek volt a kapcsolatunk. Két héttel korábban még Stuttgartban találkoztunk, és a jövőt terveztük” – folytatta Weber. „Szörnyű ez a helyzet számomra. A családom azonban szintén szenved. A két család 25 éven keresztül nagyon szoros kapcsolatban állt. Senki sem érti, mi történt.”

Michael Schumacher jelenlegi menedzserét, Sabine Kehmet a Bildnek nem sikerült elérnie, így nem tudta kommentálni Weber szavait.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: