DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 10. péntek
Egyéb

Alonso barátnője ragyogott Abu Dhabiban

Lara Alvarez vitathatatlanul a paddock sztárjává vált néhány napra Abu Dhabiban. Megjelenése nem maradt észrevétlenül, szinte mindenki felfigyelt rá és párjára, akivel kéz a kézben, nagy mosollyal jelent meg minden reggel.

A műsorvezető és a pilóta 2014 második felében kezdett el randizni, de csak idén januárban láthattunk róluk először képeket. A pár ekkor New Yorkban vakációzott és szilveszterezett. Idejük nagy részét azóta egymástól távol töltötték, hiszen mindketten nagyon elfoglaltak karrierjük miatt.

lara1



Ez azonban nem szabott gátat szerelmüknek, sőt inkább megerősítette azt – és amikor csak tehették, szakítottak egy kis időt arra, hogy együtt lehessenek. Fernando meglátogatta Larát, amikor a lány Hondurasban forgatott egy túlélőshow-t, a műsorvezető pedig néha elkísérte párját a versenyeire és lassan a pilóta legnagyobb támogatójává vált.

lara2

Ez az Abu Dhabi Nagydíj hétvégéjén sem volt másképp: Lara összepakolt, otthagyta Spanyolországot – ahol éppen egy valóságshow-t vezet –, és a Közel-Keletre utazott, hogy a helyszínen nézhesse meg párja utolsó versenyét a szezonban. A távoli helyszín ellenére Lara felvonultatta változatos és stílusos ruhatárát, de nem csak ezzel került a figyelem középpontjába: Fernandóval a paddockban sétálva el sem engedték egymás kezét.

lara3

Nem kétséges, hogy sokat változott a pilóta azóta, hogy új párra talált. Korábban a lehető legnagyobb diszkrécióval kezelte magánéletét. Mostanában azonban azt az énjét láthatjuk, aki nem fél megmutatni, hogy szerelmes: romantikus üzeneteket és utalásokat oszt meg közösségi oldalain.

lara4

„Fény: Elektromágneses sugárzás, melyet az emberi szem érzékel. Amikor valaki beragyogja a napodat, ez a fény az életeddé válik” – írta múlt héten Instagram oldalán, egy Laráról készített fotója mellé. 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: