DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
Egyéb

Egy tanulóvezető rombolása – bele is bukott...

Ahogy azt megszoktuk, mindenhol akad néhány érdekes ember, aki nem csak gyatra tudása miatt kerül bajba, de még a szerencse is rútul magára hagyja. Ez a kettő együtt általában elég zord helyzeteket tud előidézni, és sajnos a technika fejlődésével ezek a jelenetek egyre többször kerülnek nyilvánosságra is.

Az autóvezetés is egy ilyen terület, sok érdekes jelenettel. Amerikában például nemrég egy hölgy tanulóvezető tévesztette össze a gáz és a fékpedált. Ilyen persze nálunk is van – mondhatná ezt bárki, de ami ez után jött, na, az csak az új kontinensen fordul legtöbbször elő. A huszonéves Seattle-i hölgy a vizsga előtti utolsó gyakorló körére indult, és úgy tűnt, könnyedén veszi az akadályokat és rövidesen megvan a jogsi.

rombol a tanulo



Minden rendben le is zajlott, ahogy kell, a vállveregetés után vissza is tértek az autós iskolához, ahol a gondatlan oktató azt mondta a hölgynek, hogy akkor ő bemegy az épületbe és rendezi a papírokat, a lány pedig parkoljon be a belső parkolóba. A hirtelen jött örömök azonban mintha meggyötörték volna hősnőnk lelkét, mert a parkolás közben a fék helyett izomból belerúgott a gázpedálba, amitől az autó természetesen megugrott, és a bejárati ajtóval együtt az épületben landolt. Szerencsére senki sem sérült meg a zajos örömünnepben, és a károk is úgy tűnik rendezhetők, de a jogosítvány megszerzése bizony ugrott. Hogy véglegesen, vagy talán még egyszer valaki kormány mögé engedi-e, az még kérdés. Bár ezek után nem csoda, ha inkább nem…

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: