DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 26. vasárnap
Egyéb

Arculatváltás – Izgalmasabb Subaru Impreza érkezik

A Tokiói Autószalon a japán autógyártók szent helye, hiszen különlegességeiket így hazai környezetben tárhatják a nagyvilág elé. A jövő heti szalon a Subarunak is fontos lesz, hiszen az Impreza utóda a nagyvilág szeme elé tárulhat.

A jelenlegi modell kissé furcsa részletei érezhetően megosztotta a közvéleményt, ezért kulcsfontosságú, hogy az autósport egyik kiemelkedő szellemének polgári kivitele végre kifogástalan megjelenést kaphasson. Ezt a Subarunál már korábban belátták, ezért a meglepően látványos Viziv Future tanulmányautójuk már egy új utat jelöl ki a jövő bajnok autója számára. A szélesebb kerékívek, a kupés tetővonalak, és a markánsabb orrkialakítás a technika mellett a kellemes formák iránt érdeklődők igényeit is ki fogja elégíteni.

subaru impreza



Az erőteljes európai stílusjegyek ellenére azért igazán egyedi autó lesz a Impreza, ami a márkára jellemző boxermotoros, összkerékhajtásos technikájával a már ismert úton halad tovább. Az európai piacon a 2 literes, változó szelepvezérléses, közvetlen befecskendezéses boxermotor és a hibátlan hajtásrendszer egyelőre marad, a turbós változat 305 lóerős teljesítménye továbbra is kellemes autózást ígér. A kifinomult hibridhajtásra a gyár ugyan már tett ígéretet, de a megvalósításról sajnos még nem esett szó. Remélhetően ezt rövid időn belül megismerhetjük…

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: