DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 5. vasárnap
Egyéb

Sok jó ember… - 4 kilométeres a torlódás az M1-en

A hazai úthálózat örömei mindenkit megtalálnak. A felújítások remek időzítése és a kivitelezések szervezettsége több mint szenzációs, így sokszor fordul elő, hogy az ember beül az autóba, és a tervezett idő helyett alapos késéssel, elborult aggyal érkezik meg.

De mint minden cselekményt, ezt is lehet fokozni, ami kishazánkban különös versenyt tart fenn a különböző szakterületek szakemberei között. Erre a speciális technikára a legjobb példa az M1-es autópályán egy ideje tartó felújítás, ami igen csak igénybe veszi az arra járók türelmét és humorérzékét.

Tegnap a legtöbb autós inkább ment volna akár a kerülő földutakon is, mint hogy várakozzon az autójában nem egyszer több órát a 3-4 kilométeresre növekedett torlódásban. Mivel az útinform jelentése szerint az M1-es Hegyeshalom felé tartó szakaszán, a 26-os kilométernél a felújítások egy ideig még eltartanak – tekintve, hogy a jó munkához idő kell, aki csak tud, kerüljön egyet a főút felé. A pillanatnyi helyzet egyébként a Google térkép forgalomfigyelő opcióján is nyomon követhető.

Persze ha lehet a netet ne vezetés közben nézegessék, ha szabad kérni…

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: