Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. június 1. hétfő

Autópálya

Gyalogos felüljárón megfordulni? Miért ne?

Valószínűleg ez járhatott annak a kínai autósnak a fejében is, aki felhajtott az autópálya fölött átívelő felüljáróra, miután elvétette lehajtót. Esélytelen volt a művelet, és még bírság is járt érte.

részletek

Nem bírt magával a fóti lehajtón a sofőr

Valakinek annyira sürgős dolga lehetett, hogy képes volt az M0-ról lehajtva jobbról, a forgalomtól elzárt területen megelőzni egy autós társát…

részletek

Hamburger is repült az M5-ösön

Messze a sebességhatár felett küzdött egymással két eszét vesztett sofőr a napokban az M5-ösön. A hátulról nyomakodó audist annyira felbőszítette az előtte haladó BMW-s, hogy jobbról elé kerülve fékezéssel büntette, majd a miheztartás végett egy hamburgerrel is megkínálta őt. A BP-i autósok által feltöltött videó.

részletek

Az M1-es autópályán fordult meg az opeles

Elképesztő jelenetet rögzítettek nemrég a zsámbéki lehajtónál: a videóban szereplő Opel Corsa sofőrje egyszerűen fogta magát, és megfordult az M1-es autópályán.

részletek

Hamarosan elkészül az M3 Hungaroring csomópontja

2019 nyarára ígéri a beruházó NIF Zrt. az M3 autópálya 19. kilométerénél épülő csomópont, valamint a csomópont és a 2101-es út közötti szakasz építésének befejezését.

részletek

Megszűnik az M3-as Ring pihenőhelye

Forgalomváltozások lesznek az M3-as autópálya mogyoródi szakaszán, megszűnik a Ring pihenőhely - tájékoztatta a NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. kedden az MTI-t.

részletek

Esélye sem volt a kamionnak az erős szélben

Játszi könnyedséggel borította fel a járművet a szélvihar a texasi autópályán.

részletek

A leállósávban száguldva előzött az őrült autós

A videó leírása szerint a felvételt készítő sofőr utánfutót vontatott, ezért haladt viszonylag lassan az M0-s autópályán – úgy tűnik, ezt nem bírta idegekkel a mögötte érkező autós…

részletek

A németek szerint továbbra is értelmetlen a sebességhatár

Továbbra sem várható általános sebességkorlátozás a németországi autópályákon a szövetségi kormány szóvivőjének hétfői nyilatkozata szerint, számolt be az MTI.

részletek

Driftelve hajtott fel az autópályára a sofőr

Nyilván úgy érezte, hogy jó móka lenne mindezt kipróbálni az esős aszfalton – persze szabálytalan, szóval senki se csinálja utána!

részletek

Így zajlott az élet az M7-esen a '70-es években

Remek videó került elő, mely bemutatja, hogy hogyan is zajlottak az események abban az időszakban.

részletek

Ez meg hogy került az autópálya közepére?

Váratlan akadály bukkant fel a sztrádán, amelyet az első két autós még ki tudott kerülni, a harmadik azonban már nem – már csak az a kérdés, hogyan hagyhatták el ezt a bútort az autópálya közepén…

részletek
Olvastad már?