DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 17. péntek
Egyéb

Büntetés nélkül - ingyen vizsgálják át az autót a rendőrök

A Szabolcs-Szatmár Megyei Baleset-megelőzési Bizottság október 17-én szombaton 10 és 16 óra között a helyi rendőrök bevonásával egy igen figyelemreméltó akciót tart a Nyír Plaza parkolójában.

A közlekedésbiztonsági családi nap elnevezési akciójuk lényege, hogy a kilátogatók autóit ingyenesen segítenek a folyadékszint és fagyálló ellenőrzésében, ha szükséges figyelmeztetnek az okmányok érvényességének lejártára is. A kiállított mobil műszaki vizsgaállomáson átvizsgálják szintén költségmenetesen a fékeket és a futóművet is, valamint a szakemberek a világítóberendezések és a gumiabroncsok állapotát is ellenőrzik.

nyir plaza rendorseg



Ezt az akciót a környékbelieknek kifejezetten ajánlani lehet, mivel a tél megérkezése előtt meggyőződhetnek autójuk és a vezetéshez szükséges papírok kifogástalan állapotáról. Az Országos Rendőr-főkapitányság és az ORFK Országos Baleset-megelőzési Bizottság ezen kívül újra útjára indítja a "Látni és látszani" elnevezésű országos közlekedésbiztonsági kampányát, melynek keretében az akcióhoz csatlakozó szervizekben ingyenesen vizsgálják át a jelentkezők gépjárműveinek világítóberendezéseit. A klasszikus – szolgálunk és védünk – szlogenből minden részlet teljesült.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: