DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. október 2. szerda
Egyéb

Látványos akciók felvételére született Drift kamera

Kevés olyan szórakozás van, ami annyira ki tudja kapcsolni az agyunkat, mint a mozgás. Pláne, ha azt megfűszerezzük egy kis adrenalinnal!

A görkorcsolyázás vagy gördeszkázás például önmagában is élménydús és szórakoztató sport, de ha nem csak egyszerűen suhannánk az utcákon, akkor irány a skatepark! Felmenni a legmagasabb akadály tetejére, és onnan legurulni! Kell hozzá egy kis bátorság, de éppen ez az izgalmas benne. Örökítsd meg Drift kameráddal az akciódús pillanatokat, nézd meg széles látószögben a csúszásaidat, és oszd meg élményeidet a barátaiddal!

Drift_Stealth_2_image04



Az adrenalinsportok szerelmeseként sem az időt, sem az energiát nem sajnálod, hogy minél jobb lehess? Minden szabadidődet a skateparkban töltöd, otthon pedig a Youtube-ot bújod újabb videókért? A Drift Ghost-S és Stealth 2 kamerák lehetővé teszik, hogy ne csak mesélj a deszkázásról! Készíts velük menő felvételeket és mutasd meg a haveroknak a legújabb trükködet! A kamerák áramvonalas formájának köszönhetően kicsi a légellenállásuk, így nem veszítesz a lendületből. Méretüknek köszönhetően nem akadályoznak a legextrémebb helyzetben sem, könnyű súlyuk miatt nem fogod erősebben érezni a gravitáció vonzását, ráadásul rendkívül strapabíró eszközök, így nem kell attól tartanod, hogy gyakorlás közben megsérülnek. A masszív háznak köszönhetően a víz vagy a sár sem tesz bennünk kárt.

A tartozékok széles választékának köszönhetően a kamerákat szinte bárhová fel tudod szerelni, akár magadra is. A tapadókorong segítségével erősítsd a gördeszkádra, a különféle tartozékokkal pedig rögzítsd a kerékpárod vagy rollered kormányára. Kifog rajtad a turndown? Szereld a sisakodra a kamerát, nézd vissza a felvételt, és javítsd a hibádat! A Drift kamerákkal Full HD minőségű felvételt tudsz készíteni, a Ghost-S kamera beépített kijelzőjén pedig bárhol könnyedén vissza tudod nézni. Így technikádat és a trükkjeidet már a pályán is tudod fejleszteni.

Drift_Stealth_2_termek03

A kamerák lencséje 300 fokban forgatható, így akár a gördeszkán állva, a készülék elfordítása nélkül, egy könnyű mozdulattal be tudod állítani a kívánt szöget. A kamerák nagy kapacitású akkumulátorával akár három órán keresztül rögzítheted a felvételt, amelyet letölthetsz a mobilodra, és a közösségi hálón keresztül megoszthatod az élményt mindenkivel. Sőt, fotózni is tudsz velük: készíts menő selfie-t, vagy akár time lapse felvételt a haverjaiddal! Készen állsz te is egy újabb akciódús kihívásra?

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: