DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 17. péntek
Egyéb

Nem is Rihanna Hamilton új románca?

Úgy tűnik, a világ teljesen félreértelmezte Lewis Hamilton Barbadoson készül fotóit. Rihanna mellett ugyanis a bulizó társaságban volt egy másik lány is, akivel az F1 éllovasa sokkal több időt töltött együtt.

A világ bulvársajtóját bejárt, barbadosi fotók alapján, melyek a Kadooment Day fesztiválon készültek augusztus első hétvégéjén, úgy tűnhetett, Lewis Hamilton az énekesnővel, Rihannával alkot egy párt, vagy legalábbis nagyon hasonló kapcsolat áll fenn kettejük között. A Splash News azonban, amely a barbadosi képeket közölte, most újabb fotókat is kiszivárogtatott: ezeken a kétszeres F1-es világbajnok ugyanazon az ünnepségen egy másik nő társaságában látható, akivel ráadásul bensőségesebben táncolt, mint Rihannával.



A brit sajtó értesülései szerint a lenge öltözetű hölgy Louise DeCourcey-Dawe, modell és egy PR-ügynökség vezetője, Rihanna barátnője. A 30 éves versenyző napja nagy részét állítólag vele töltötte, és egészen elengedték magukat egymás társaságában. Később tengerparti képek is készültek róluk.

Hamiltont ugyanakkor a barbadosi ünnepség óta számos alkalommal látták Rihanna társaságában. A The Sun bulvárlapnak a Mercedes-pilóta képviselője csak annyit mondott: „Ő és Louise ugyanazon baráti kör tagjai.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: