DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 3. péntek
Egyéb

Rosbergék kutyával készülnek a gyerekvállalásra

A Mercedes német versenyzője a Brit Nagydíj előtt egy interjúban elárulta, hogy ő és felesége a nemrég beszerzett kutyájukkal próbálták felkészíteni magukat a szülői feladatokra.

Vivian és Nico kislánya néhány hét múlva jön világra Monacóban. A pár úgy érezte, hamarabb bele tud majd jönni a szülői szerepkörbe, ha gyermekük megszületése előtt macskájuk, Rocky mellé befogadnak egy kis labradort is, Bailey-t.

„Decemberben beszereztünk egy kölyökkutyát. Jó felkészülés gondját viselni egy ilyen kis lénynek, különösen ami a szervezést illeti. Egyértelmű, hogy egy gyerek teljesen más, de egy kutyáért is felelősséget kell vállalni” – mondta a pilóta.

rosberg3



Annak ellenére, hogy Rosberg célja az, hogy ebben a szezonban világbajnok legyen, egyértelművé tette, hogy most mi az elsődleges az életében.

„Tavaly összeházasodtunk Viviannel, idén pedig világra jön a lányunk – jobb nem is lehetne! A Forma-1 azonban egy rövid életű üzlet. Az ember természetesen örül a győzelemnek. Ám másnap már a következő futamra vagy szezonra gondol.”

rosberg2

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: