DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 28. szombat
Egyéb

Ütős páros – Sarapova és a Porsche Boxster Spyder

Az ötszörös női Grand Slam-győztes teniszcsillag, Marija Sarapova nem akármilyen módon hangolt a wimbledoni tenisztornára: a Porsche Boxster Spydert tesztelte, ami annyira megtetszett neki, hogy majdnem haza is vitte!

A szépséges orosz teniszcsillag a WTA wimbledoni előpartija előtt betért a Porsche londoni központjába, ahol a márka nagyköveteként a stuttgarti gyártó legújabb modelljét, a Boxster Spydert tesztelte. Ez az eddigi legkönnyedebb, mégis legerőteljesebb Boxster, amit a Porsche épített – akárcsak Sarapova játéka…

Az új Spyder is megőrizte kultikus státuszt betöltő elődje egyedülálló karakterét. A klasszikus vászontető továbbra is manuálisan nyitható és csukható, és a modell csak kézi vezérlésű váltóval kapható, ami garantálja a sportos vezetési élményt, csakúgy, mint a 20 mm-rel alacsonyabb hasmagasság, a 911 Carrerából kölcsönvett fékek, a 3,8 literes, hathengeres motor a maga 375 lóerős teljesítményével és a 4,5 mp-es 0-ról 100 km/órára gyorsulásával. 

Sarapova haja csak úgy lobogott a szélben a tesztvezetés során, és 28 éves orosz sportolónő fülig-érő szájjal újságolta az autóból kiszállva: „Ez hihetetlenül jó móka volt, igazi élmény! Imádom benne, hogy olyan, mint egy klasszikus sportautó, de közben legalább annyira modern és kifinomult is. Ez egy fantasztikus autó, és most már nekem is kell egy otthonra!”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: