DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 3. péntek
Egyéb

Sandero R.S. 2.0, Duster Oroch - Kettőt egy csapásra

Egy nappal a Buenos Aires-i autószalon megnyitója előtt a Renault hivatalosan is bemutatta a Sandero sport-, illetve a Duster pick-up változatát.

Kezdjük a Sandero R.S 2.0-val, az első Európán kívül készült R.S modellel. A latin-amerikai Renault Sandero R.S 2.0-t kifejezetten a helyi igények szerint fejlesztették, s a legversenyképesebb árú sportautó lesz a szegmensében. Az eredetileg funkcionális, ötajtós és ötüléses kocsiból „forró-fejű", 145 lóerős hot-hatchet készítettek a mérnökök, hatfokozatú manuális sebességváltóval, módosított futómű-beállításokkal, valamint áthangolt kormányművel és fékrendszerrel. A kívül-belül felpaprikázott tuninggép 2016 elején kerül az argentin kereskedésekbe.

sandero rs_01



Még nála is hamarabb juthatnak hozzá a Renault első pick-upjához a vásárlók, az ötszemélyes, négyajtós Duster Oroch forgalmazása még az év második felében megkezdődik Dél-Amerikában. A Dusterre épülő újdonság igazi duplafülkés pick-up, remekül kitöltve a féltonnás és az egytonnás teherbírású változatok közötti piaci rést. Az Duster Oroch műszaki paramétereiről egyelőre hallgat a gyár, de hamarosan minden kiderül róla. Utána újra jelentkezünk, addip pedig nézegessék a képeket!

ocoh_01

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: