DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 13. hétfő
Egyéb

Elítélték a legendás Bentley sofőrjét Budapesten

Budapesten az elmúlt évek során már elhíresült ez a belga üzletember, aki időről időre feltűnik valahol jellegzetes Bentley-jével, és szokása szerint tilosban parkol. Most ittas vezetés miatt ítélték el.

A belga állampolgárságú Dino M.-et még 2013 decemberében igazoltatták a rendőrök az Alkotmány utcában, ahol a szonda alkoholos befolyásoltságot jelzett nála. A tárgyalás mostanáig húzódott, amely során ügyvédje azzal érvelt, hogy a külföldi férfi nem volt vele tisztában, hogy Magyarországon zéró tolerancia van érvényben az ittas vezetést illetően.

Az ítélethozókat azonban ez nem hatotta meg, így 400 ezer forint pénzbírságra büntették, egyúttal pedig egy évre a vezetéstől is eltiltották. Ez az idő 2013 vége óta már le is telt, így visszakaphatta volna a jogosítványát, ám mivel fellebbezett az ítélet ellen, így még nem ülhet vissza Bentley-jébe. A fekete színű luxusautó azonban hamarosan ismét feltűnhet majd a főváros útjain, illetve minden bizonnyal néhány „parkolni tilos” tábla alatt is.



photo-2-1500-jpg-1.exact679x453

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: