DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 5. vasárnap
Egyéb

Jeremy Clarkson újra a Top Gear adásában

Nem, nem arról van szó, hogy a BBC visszavette volna alkalmazásába a botrányos magatartása miatt menesztett műsorvezetőt, csupán arról, hogy nemsokára adásba kerülhetnek az utolsó olyan felvételek, amiket még vele együtt forgattak.

Ezt a BBC2 főnöke, Kim Shillinglaw erősítette meg a motorsport.com által idézett nyilatkozatában: „Jeremy visszatér a BBC képernyőjére” – fogalmazott szándékosan félreérthetően a kommunikációs szakember, aki nyilván felismerte, hogy Clarkson népszerűsége és a menesztése körül kialakult botrány (szóban és tettlegesen bántalmazta a BBC egyik producerét) hatalmas sajtóvisszhangja miatt öngól lenne nem élni azzal a lehetőséggel, hogy az utolsó, még vele forgatott műsorok adásba tételével vélhetően rekordnézettséget generáljanak. 

 



„Nem létezik, hogy ne tegyük láthatóvá ezeket a felvételeket a nézőink számára. Látni fogjátok őket, amint fellőjük őket az égbe, és adásba kerülnek. Erre még biztosan idén, és valószínűleg már nyáron sor fog kerülni” – fejtette ki Kim Shillinglaw, aki azt azonban nem akarta elárulni, hogy a Top Gear másik két állandó műsorvezetője, Richard Hammond és James May maradnak-e a stábban, és melléjük valóban egy hölgy kolléga csatlakozhat-e Clarkson megüresedett helyére. A népszerű autós sorozat jövőjéről a brit hölgy csak annyit árult el: „A show-nak folytatódnia kell, és folytatódni is fog.” Hogy hogyan, az tehát egyelőre a jövő zenéje.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: