DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 2. vasárnap
Egyéb

A BMW M-rajongók álomkerékpárja

A BMW piacra dobja legújabb kerékpár-kollekcióját, amely a bajor márka M-típusú autómodelljei előtt tiszteleg. A limitált kiadású, összesen 500 példányban legyártott, különleges BMW Cruise M-Bike a BMW M GmbH jellegzetes Austin-sárga színében pompázik.

A kerékpármodell valamennyi darabja mellé egy különleges emlékplakett és oklevél jár tulajdonosának.

A modern dizájnhoz könnyűsúlyú kialakítás társul, míg az optikai látvány az ún. „bikanyak” dobja fel, amely a motorkerékpárok dizájnjára, azon belül is az üzemanyagtank elhelyezkedésére emlékeztet. Az alumíniumváz és a karbon elemek a modellt egyszerre teszik könnyűvé és stabillá. Kis emberi erőkifejtéssel is tökéletes erőátvitel érhető el, az ergonomikus, állítható kormány pedig kényelmes közlekedést tesz lehetővé, míg a biztonságról a Shimano hidraulikus féktárcsái gondoskodnak.



A BMW Cruise M-Bike kollekcióját a minőség mellett a sokoldalúság jellemzi. Külön a gyerekek igényeire fejlesztették ki a BMW Kids Bike-ot, míg a kamaszoknak a Cruise Bike Juniort szánják. A nehéz terepek kedvelőinek ott a BMW All Mountain Bike, a városi közlekedésre a BMW Cruise Bike-ot ajánlják, egy sportosabb alternatíva pedig a BMW Trekking Bike. 

A BMW Cruise M-Bike Limited Edition több BMW kiskereskedésben is elérhető, míg a többi modellt, minden tartozékkal együtt a shop.bmw.com oldalon lehet megrendelni. 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: