DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 8. szerda
Egyéb

LEDriving FOG – tökéletes kombináció

A személy- és teherautókhoz készült LEDriving FOG kombinált nappali menetfény és ködlámpa az OSRAM első többfunkciós LED-es, utólag beépíthető ködlámpája.

A lekerekített design és a 90 milliméteres átmérő alkalmassá teszi arra, hogy akár az autó átalakítása nélkül beszerelhető legyen a halogén technológiával készült hagyományos ködlámpák helyére. Ez az új LED-es termék nem csak javítja az autó esztétikai megjelenését, de egy új kiegészítő tulajdonsággal is rendelkezik, mivel a LEDriving FOG nappali menetfényként és kanyarvilágító lámpaként is használható. Mindkét funkcióban csúcsminőségű LED-eket használnak fel. A nappali menetfény funkcióban használt LED-ek egyenletesen erős fényt, dinamikus megjelenést, jobb láthatóságot biztosítanak. A ködlámpa szélesebb sugárzási szögének köszönhetően, a látási viszonyok még rossz időjárási körülmények között is javulnak. A márkás termék mindkét funkció tekintetében maradéktalanul megfelel az EGB (Európai Gazdasági Bizottság) iránymutatásainak. A design és a funkcionalitás gazdasági előnnyel is párosul: a LEDriving FOG akár 70 %-kal kevesebb villamos energiát fogyaszt egy hagyományos ködlámpával szemben, ezáltal üzemanyagot is megtakaríthatunk.

Ford Focus_külső auto_vilagitas



Retrofit lámpák – a belső energiahatékony hangulat kialakításáért

A LED-ek a gépjárművek belső terében, hangulatvilágításként használva is népszerűvé váltak. Az OSRAM retrofit lámpái a W5W, C5W és T4W típusú, hagyományos izzólámpák foglalataiba helyezhetőek. A 12V-os termékválaszték, az eddig rendelkezésre álló hidegfehér és melegfehér színeken túl a W5W változat esetében további két színnel, kék és sárga LED-es fényforrással bővült. Ezen fényforrások a csomagtartó, a műszerfal és a kesztyűtartó világításánál jól használhatóak. A W5W és T4W hidegfehér vagy melegfehér típusváltozatok most már a buszok és teherautók számára is elérhetőek, kellemes hangulatot biztosítva a kabinban hosszú szolgálatot teljesítő járművezetők részére. A speciális optikának köszönhetően a LED-es retrofit lámpák fényleadása egyenletes és energiahatékony: akár 80%-kal kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos technológiával készült társaik.

LEDsaverligh2

LEDguardian® Saver Light Plus – LED elemlámpa, vészjelző funkcióval

Az OSRAM legújabb elemlámpája vészhelyzet esetén villogó LED fényjelzésre állítható. Az autó tetejére mágnessel is rögzíthető lámpa, vészkalapácsként a szélvédő betörésére és a biztonsági öv elvágására is használható. A 2 db AA elemmel működő,12 db villogó borostyán színű LED, jelzőfényként funkcionál, állandó autós felszerelésnek számít. A gyártó 2 év garanciát ad a termékre.

LED_Foldable_Inspection_Lamp3

LEDinspect® Foldable

A LEDinspect® Foldable összecsukható szerelőlámpa, többféleképpen használható fényforrás. Még a szűk helyeken is hatékonyan világít, így segítve a szakemberek munkáját. A funkcionális LED-es lámpát rugalmas kialakítással tervezték, 220V adapterrel hálózatról vagy 12V szivargyújtóról tölthető beépített akkumulátorral rendelkezik. A mágneses rögzítésnek vagy az akasztó használatának köszönhetően a kéz szabadon marad szerelés során. Ugyancsak 2 év garanciával rendelkezik.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: