DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 22. vasárnap
Egyéb

Ezt üzeni a „hókaparós gyilkos” fia

Emlékeztek még arra a videóra, amit néhány nappal ezelőtt osztottunk meg Veletek „Így ’kapard le’ a havat egy másodperc alatt a kocsidról” címmel? Nos, nemcsak a videóban látható megoldás volt hangos, de a visszhang is, amit keltett!

Íme, a videó, ha valaki még nem látta volna:

Mint látható, az „elkövető” fia végig az anyósülésen ült, és fülére tapasztott kezekkel próbálta átvészelni és elviselni valahogy a szörnyű ricsajt. Az apa a youtube videó hozzászólásaiban aztán kapott is hideget-meleget, és a vélemények erősen megoszlottak arról, hogy egy jó poén volt, amit láttunk, vagy egy ostoba és értelmetlen gyerekkínzás.

Az apa a következőképpen reagált a kritikákra: „A hangerő a szenvedélyem, ez pedig egy jó ötletnek tűnt, és a fiam is nagyon akarta ezt a videót. Ő döntött úgy, hogy beül, mert nem akarta kintről végignézni az egészet. Végül is miatta készült a videó, hogy lubickolhasson kicsit ebben a tíz másodpercnyi hírnévben. Nagyon élvezte!” 

Efelől semmi kétségünk nincs, ahogy az alábbi képet elnézve afelől sem, hogy az alma ezúttal sem esett messze a fájától. Íme, a kölyök válasza az apját kritizálóknak: „Nekem jó a hallásom. És ti halljátok ezt?” Ülj le, fiam, egyes.



Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: