DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 18. szombat
Egyéb

Kínok kínjai Kínában – lányok nélküli autószalonok?

Nagyon úgy néz ki, hogy idén szexi hostess lányok nélkül tartják meg a Sanghaji Autószalont, amivel a szervezők azt szeretnék elérni, hogy a férfilátogatók figyelme ne a hölgyek domborulataira, hanem a kiállított járművekre irányuljon.

A felvetés némiképp jogos, másrészről kérdés, hogy lesznek-e így látogatók! Nyilván lesznek, de az is biztos, hogy kevesebben, mintha a szexi lányok is ott lennének, hiszen az autók mellett – valljuk be férfiasan – a gyönyörű hölgyeken is szeretjük rajta felejteni a szemünket, és az autószalonoknak ez a két összetevő együttesen adja a fő vonzerejét.

Kínában azonban szigorúbb erkölcsi szabályok uralkodnak, és a 2012-ben a Peking Autó Show szervezőinek például tetemes pénzbüntetést kellett fizetnie azért, mert – a hivatalos indoklás szerint – az autók mellett pózoló alulöltözött hölgyek látványa az egész országnak rossz hírét keltette. 

Aki a fenti állítással nem ért egyet, annak „jutalomból” megmutatjuk a szóban forgó 2012-es Peking Autó Show, valamint az előző két évi Sanghaji Autószalon hölgyfelhozatalát… 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: