DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 19. csütörtök
Egyéb

Iron Lady megkapta új Audiját

Az Audi meghosszabbította együttműködését a többszörös világ- és Európa-bajnok úszónővel. Hosszú Katinka ma vette át új autóját, egy 190 lóerős 2.0 TDI quattro daytona-szürke metál Audi Q5-öt Mátrabérci Sándortól, az Audi márkaigazgatójától. Az ünnepélyes átadáson részt vettek Gyárfás Tamás, a Magyar Úszó Szövetség elnöke, Szabó Tünde a Magyar Úszó Szövetség főtitkára és Hargitay András utánpótlás-kapitány.

hk2



Az Audi és az 'úszókirálynő' együttműködése 2013 decemberében indult, amikor a négykarikás márka egy Audi A3-at biztosított Katinkának és ezzel segítve őt a felkészülésben. "Egy sikeres sportoló és egy sikeres márka közös együttműködése folytatódik tovább. Azért esett a választás az Audi Q5-re S Line felszereltséggel, mert megjelenésében és dinamikájában is olyan sportos modell, amely a leginkább megfelel egy kiváló sportoló mobilitásának biztosításához. Az Audi SUV modellje átgondolt, kifinomult technikái olyan hagyományos értékek ötvözetét adják, mint az intelligencia, a kényelem és az erő." - mondta Mátrabérci Sándor az Audi márkaigazgatója. A négykarikás márka rendkívül büszke arra, hogy Katinka partnere lehet és reméli, hogy tovább segíti őt sikereiben.

hk3

Hosszú Katinka, vagy ahogy legutóbbi sikerei után becézik Iron Lady, több rangos elismerést kapott az elmúlt hónapokban, hiszen ő lett Európa legjobb női úszója a kontinentális sportági szövetség (LEN) választásán, az év sportolója Magyarországon, és az elmúlt napokban a Figyelő gazdasági hetilap az 'Év emberévé' választotta.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: