DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 20. hétfő

Egyéb hírek

Supra Eurofighter: kicsivel ezer lóerő felett

A Supra Eurofighter névre keresztelt versenygép különlegessége nemcsak az A80-as Toyota Suprából származó 2JZ tuningmotor, hanem a teljes egészében egyedi tervezésű, karbon-kevlár karosszéria is.

részletek

Erősebb akkumulátor és nagyobb hatótávolság

Megújultak az Audi Q5, A6 és A7 Sportback modellek hálózatról tölthető (plug-in) hibrid változatai: az TFSI e modellek most még nagyobb akkumulátor kapacitással rendelkeznek.

részletek

Ettől olyan különleges a GR Yaris

A rali világbajnokság (WRC) tüzében kovácsolódott Toyota GR Yaris az az utcai sportautó, amelynek tulajdonosa talán a legközelebb érezheti magát egy valódi rali autó birtoklásához.

részletek

Hamiltonékat ismét jelölték a Laureus-díjra

A hetedik vb-címét szerző brit Formula-1-es pilóta és csapata, a Mercedes is szerepel a frissen közzétett listákon, miközben a MotoGP világbajnoka is felkerült az Év áttörése kategória jelöltjei közé.

részletek

Először mutatták meg az új Skoda Fabiát

Először szolgál betekintéssel új FABIA modellsorozatára a Skoda. A Volkswagen Csoport MQB-A0 moduláris keresztmotoros platformjára váltva a Skoda FABIA minden méretében növekedett elődjéhez képest.

részletek

Bemutatkozik az új Mercedes-Benz C-osztály

A vadonatúj C-osztály a sportos dinamizmust és a kényelmes luxust együttesen emeli új magaslatokba, miközben az S-osztály által inspirált belső terével kimagasló minőséget kínál...

részletek

Letisztult forma, kreatív helykihasználás

A brit prémiumgyártó kisautó-palettájának első ötajtós egyéniségét mostantól új stílusjegyek és a Multitone Roof színátmenetes tetőfényezés lebilincselő fényjátékai emelik ki a tömegből.

részletek

A vadonatúj Hyundai IONIQ 5

A Hyundai Motor Company a mai napon, egy virtuális világpremier keretében bemutatta az IONIQ 5 kompakt szabadidőjárművet.

részletek

Raikkönen V8-as Ferrarit hajt a Ringen

Így mutatna Kimi Raikkönen egy köre a Hungaroringen egy 2018-as Ferrariba szerelt V8-as motorral. Mindezt az Assetto Corsa és a lelkes modderek tették lehetővé, a való életben ilyen menetet sosem fogunk látni.

részletek

Karbonsemleges kenőanyag Európában

A Shell mai nappal bejelenti a legnagyobb szén-dioxid semleges programját a kenőanyag piacon, ezáltal Partnereink már karbon semleges olajokat is választhatnak...

részletek

Tavaszi felkészítés: Aki lemarad, az kimarad!

Februárban egyszerre tapasztalhattuk meg a dermesztő fagyokat, és a tavasz kezdeti melegségét. Talán már el is gondolkodtak néhányan azon, hogy le kellene cserélni a téli gumikat nyárira.

részletek

Menetpróba - Abarth 695 70. Anniversario

A környezetvédelmi intézkedéseknek köszönhetően egyre jobban lefojtják a belső égésű motorokat, miközben az autók tömege növekszik. Emiatt alig találni élvezetesen vezethető autót.

részletek