DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. február 27. kedd

Egyéb hírek

A BMW M4 Concept Iconic Lights tanulmány

A 2015-ös Las Vegas-i Szórakoztató Elektronika Kiállításon (CES – Consumer Electronics Show) a BMW újfent bebizonyítja, hogy világelső az innovatív lézerfény-technológia fejlesztésében.

részletek

Erre mondják, hogy otthon senki ne utánozza

Egy akkumulátor, két gumiabroncs, és néhány elvetemült bolgár - avagy repülőtanfolyam haladóknak (és őrülteknek).

részletek

Újra az Opel az első a személyautó piacon

Az Opel a leggyorsabban növekvő márka volt a piacon, összeladásai pedig – a válság óta először - tízezer fölé emelkedtek” – foglalta össze a 2014-es esztendőt kereskedelmi szempontból Koncz Gábor.

részletek

Robbie Williams lett a VW marketingvezetője

A Karácsony előtti napon a Volkswagen egész Németországban nagy feltűnést keltett. Televíziós sajtótájékoztató keretében a zenei élet egyik szupersztárját mutatta be új marketingvezetőjeként.

részletek

Ki kivel jár a Formula-1-ben?

A 2015-ös F1-es szezon 18 versenyzője közül 15-en jelenleg is kapcsolatban élnek – összeállításunkban bemutatjuk, ki kinek az oldalán piheni ki a hétvégi versenyek fáradalmait.

részletek

Gyorsulási verseny: A BMW M4 és az i8 csatája

Az Auto Bild különleges megmérettetésre vállalkozott, az autós szaklap kiderítette, hogy melyik BMW a gyorsabb: a benzines M4 vagy a hibrid i8. Papíron ugyanis nincs sok különbség a két autó között.

részletek

Te láttad már az orosz szellemautót?

Természetesen nem állítjuk, hogy az alábbi felvételen koccanó autó tényleg a másvilágról érkezett, de ettől függetlenül roppant érdekes a semmiből előtűnő gépjárművet bemutató moszkvai videó.

részletek

Így próbálj segíteni embertársaidon!

A Ford pickup tulajdonosa úgy döntött, segít a buckán fennakadt Dodge-át menteni próbáló „kollégáján”. Bár a Dodge-ot sikerült visszarántani, az öröm mégsem lehetett maradéktalan.

részletek

Ezért ne építs házilag gázos autót

A tavalyi év egyik legérdekesebb felvétele az az oroszországi videó volt, mely egy házilag átalakított gázos Lada szomorú végét mutatta be. Az utasok élve maradtak, ám hallásuk károsodott.

részletek

Hóban, formaautóval a Nordschleifén?

Erre a Nürburgring versenyzői akadémiájának egyik oktatója vállalkozott, aki egy Nürburgring Formula együléses autóval, -16 fokban ment végig azon a havas pályán, ami még száraz időben is félelmetes.

részletek

Mert segítőkészség is van a világon

Egy oroszországi autós videó járja be a világot, amely a vicces manőverek és balesetek helyett a közlekedés jóval emberibb oldalát mutatja be, és felhívja rá a figyelmet: segítsünk a bajba jutottakon.

részletek

Fél évszázadig élt egy roncsdarabbal testében

Egy St. Louis-i lap számolt be a férfi történetéről, aki 1963-as kis híján végzetes balesete után 51 éven át testében hordozta autója irányjelző karját. Szilveszterkor operálták ki az alkatrészt.

részletek