DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat

Egyéb hírek

Továbbfejlesztve! - Chevrolet Volt 2016

Detroitban, az észak-amerikai nemzetközi autókiállításon mutatta be a Chevrolet elektromos modelljének fejlesztett változatát, a Volt legújabb 2016-os kiadását.

részletek

Jön az új Ford Fiesta R2

Teljes lendülettel folyik az új Ford Fiesta R2 fejlesztése, hogy az M-Sport még 2015 első negyedévének végéig csatasorba állíthassa az autó legújabb generációját...

részletek

Nincs is szórakoztatóbb dolog...

Egy jó kis traktorversenynél! Ez az igazi offroad, ahogy falun mondják, tökön-paszulyon keresztül száguldanak a versenyzők ezen az oroszországi felvételen. Ezt elnézve egyszer mi is kipróbálnánk!

részletek

Miért ment át a bója az úton?

Ezen a kérdésen töprenghet el az alábbi videón látható robogós, aki elé egy szeles napon „kilépett az útra” egy terelőbója. Szerencsére nem esett komoly baja, egy jó sztorival viszont gazdagabb lett.

részletek

Attól, hogy Mercedesed van...

Még azért nem árthat nyitott szemmel közlekedni – az alábbi videón látható sofőr ezt biztosan megtanulta az autópálya terelőelemével való éjszakai találkozást követően.

részletek

Forza Motorsport 6-ban debütál az új Ford GT

A mai napon az Észak-Amerikai Nemzetközi Autókiállításon (NAIAS) a Microsoft és a Turn 10 Studios hivatalosan bejelentette a “Forza Motorsport 6”-ot, a “Forza Motorsport” sorozat következő részét.

részletek

Idén 15 új modellel bővül a BMW család

Miután 2014-ben sorozatban negyedik évét zárta rekord értékesítési mutatókkal, a BMW Group elszántan tekint a 2015-ös esztendő elé, hogy újabb rekord évet teljesítsen.

részletek

911 Targa 4 GTS, a színtiszta Porsche

A Porsche az észak-amerikai nemzetközi autókiállításon leplezte le legújabb 911-es modelljét, a Targa 4 GTS az elmúlt évek egyik legletisztultabb modellje lett.

részletek

A valóra vált álom - Acura NSX

Videón a Honda új hibrid ikerturbós szuper sportkocsija, a várva várt Acura NSX koncepció hivatalosan Detroitban mutatkozott be a nagyközönség előtt. Íme az évek óta zajló fejlesztések végeredménye...

részletek

Új AMG GLE modellek a Mercedestől

A Mercedes megvillantotta legújabb AMG modelljeit a hivatalos detroiti bemutató előtt, a GLE 63 Coupé, illetve a GLE 63 S Coupé neveket viselő modelleket elsősorban Amerikába szánja a gyár.

részletek

Érkezik a Ford GT szuperautó

A Ford bejelentette, hogy 2016-ban megkezdi legújabb csúcsmodelljének, a Ford GT-nek a gyártását, amely az autóversenyzésből származó technológiát használva új távlatokat nyit meg a hatékonyság terén.

részletek

Óriási mázlija volt az amerikai buszsofőrnek

Az idei év legszerencsésebb emberei közt garantáltan helye van annak a buszvezetőnek, aki Új-Mexikóban szenvedett balesetet január másodikán. Ezt a videót érdemes megnézni.

részletek