DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat

Egyéb hírek

Az Audi a 2015-ös CES kiállításon

Négymagos processzor, virtuális fordulatszámmérő, háromdimenziós térhangzás, négy látványos autó - Az Audi Las Vegasban ezekkel az újdonságokkal szemlélteti, hogy mennyire sokoldalú az autózás jövője.

részletek

Havon driftelni nagyon menő dolog

Főleg, hogyha nem mész neki semminek közben... A felvételen látható subarus úgy megörült az első hónak, hogy gyorsan el is vitte autóját egy körre – meg is lett az eredménye.

részletek

Ha mindenáron őrült módon akarsz vezetni...

Reménykedj benne, hogy a mögötted érkező autóban nincs kamera, a felvétel ugyanis bizonyíték is lehet – a brit A1-es úton másokat veszélyeztető sofőrt az alábbi felvétel alapján ítélték el.

részletek

Ilyet soha nem akarunk látni

A tavalyi év egyik legdurvább fedélzeti kamerás felvétele a háborús Kelet-Ukrajnából érkezett: egy töltet épp egy érkező autó előtt robbant fel az út közepén – a sofőr megúszta.

részletek

Magát vezeti a Mercedes tanulmányautója

A Mercedes egy igazán különleges tanulmányautóval érkezett a Las Vegas-i CES elektronikai kiállításra, az F 015-öt kizárólag erre az alkalomra készítette a gyár.

részletek

A Dodge legyőzte az F16-os vadászgépet

A homesteadi légibázis repülőterén mérte össze erejét egy Dodge Challenger Hellcat és egy F16 Fighter Jet. Az elsőre Dávid és Góliát harcának tűnő összecsapás nem is volt olyan egyértelmű...

részletek

Hamarosan érkezik a brutális Astin Martin

Hamarosan bemutatkozhat az Aston Martin legdurvább modellje, ha lehet hinni a gyáriaknak a Vintage GT3 felveszi majd a versenyt a Porsche 911 GT2-vel és a középmotoros Challenge Stradale Ferrarikkal.

részletek

Megérkezett a HTC Desire 320

A HTC új belépőszintű okostelefonja gyors processzorral, HTC BlinkFeeddel és automatikusan elkészülő videomontázzsal érkezik, a HTC Desire 320 elődjéhez hasonlóan minden fontos funkció birtokában van.

részletek

Nem gyárt elektromos autót a Porsche

A német Porsche sportautó gyártó nem tervezi kizárólag elektromos árammal működő autók sorozatgyártását a közeljövőben, így az sem várható, hogy versenyre kel az amerikai Teslával ebben.

részletek

A BMW több mint ötven díjat nyert el 2014-ben

A BMW minden tekintetben sikeres autógyártóként zárta a 2014-es évet, félszáznál is több nemzetközi kitüntetéssel. A díjazottakat legtöbb esetben a neves szakmagazinok olvasóközönsége választotta meg.

részletek

Ki kivel jár az F1-es csapatvezetők körében?

Az F1-es pilótákat és párjaikat bemutató cikk sikerességét követően már meg is érkezett a folytatás, amely már a csapatvezetők általában nem annyira ismert élettársait, családjait veszi sorra.

részletek

Öngyilkos előzés a skót kamionostól

Az alábbi videón egy skót kamionos felháborító manőverét nézhetjük végig testközelből – csak az autósok lélekjelenlétén múlott, hogy nem ölt meg több embert a felelőtlen sofőr.

részletek